wastafel

Brainstorm voor een nieuwe wastafel

Achter de wastafel begin je de dag misschien wel met een plens water in je gezicht om wakker te worden. Vervolgens eindig je hem waarschijnlijk op dezelfde plaats als je uren later je make-up van je gezicht veegt. De keuze voor een fijne wastafel lijkt met de tijd steeds groter te worden. Er zijn nu veel meer ideeën om op te doen dan toen je pakweg tien jaar geleden je oude wastafel kocht. Bij luxury for less komen comfort en aangename prijzen tot elkaar. Zorg er voor dat je niet verdwaalt tussen de zee aan wastafels en neem een exemplaar dat bij je past.

Allerlei soorten en maten
Naast douchecabines zijn wastafels één van de belangrijkste aankopen die je doet voor in de badkamer. Je investeert er al snel honderden euro´s in, dus het loont om verder te kijken dan alleen of hij er mooi uit ziet. Zo heeft de wasbak zelf bij het ene artikel bijvoorbeeld meer de vorm van een kom en bij het andere meer die van een vierkant. Het is dan maar net waar je eigen voorkeur naar uit gaat, wat jullie het makkelijkst vinden in het dagelijks gebruik.

wastafels

Staand of hangend
Net als bij douchecabines kijk je ook in dat geval waar in de kamer je hem het beste zou kunnen plaatsten. Mogelijk neem je hier in mee of je gaat voor een hangende wasbak of een staande. Het voordeel van een hangende wasbak is natuurlijk dat je er onder nog plaats hebt om spullen neer te zetten. Bij een liggende wasbak blijft die ruimte over in de lades onder de wasbak. Ook daar zou je spullen in kwijt kunnen. In een kleine badkamer oogt een hangende wasbak ruimer dan een liggende. Als je kleine kinderen hebt en niet wil dat ze onder de wasbak kruipen, denk dan aan een staande.

Een dubbele wasbak
Met veel mensen in huis die tegelijk hun tandenpoetsen of komen voor wat water ligt een dubbele wasbak voor de hand. Zo loop je elkaar niet in de weg en kan je er toch allemaal gebruik van maken. Dat is wel zo fijn als je net een nieuwe hebt gekocht. Zo´n dubbele wasbak valt ook onder luxury for less, want het is de bedoeling dat je er dan dubbel zo veel aan hebt. Niet ieder vol huis laat een extra badkamer in de woning toe. Zie hier dus een makkelijke, maar werkende oplossing.

In je eigen stijl
Zeker onder dames leeft een sterke hechting aan de inrichting thuis en wat zich daar allemaal bij voegt. Misschien hou je van modern en wil je dat terug laten komen in de badkamer. Een breed aanbod aan wastafels laat het toe dat je daarop in kunt spelen. Hetzelfde geldt als je gecharmeerd bent van een landelijke tintje in de badkamer. Geef er je eigen draai aan en je weet dat je er net zo thuis zult voelen als in de woonkamer of je slaapkamer. Kijk ook eens naar douchecabines om het af te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *