bloempot verven

Bloempot verven

Bloempot verven

In mijn eigen tuin verschijnen steeds meer bloemen. Ik vind deze tuin van het jaar echt heerlijk. Overal waar je komt kan je goedkoop bloemen kopen. Als je deze combineert met een paar mooie grote vaste planten heb je al snel een mooie bloemenzee in je tuin.

Ik gebruik heel vaak potjes van vorig jaar waarin toen eenjarige hebben gezetten maar ja hoe pas je deze aan aan de sfeer die je nu in je tuin hebt. Gelukkig zijn er verschillende manieren om je bloempotten te verven. Op de site Shelterness.com zijn zelfs verschillende ideeen op een overzichtelijk rijtje gezet. 

En eigelijk is het erg simpel, de meeste potjes kan je gewoon verven. Dip ze alleen in de verf of verf ze geheel in de kleur welke jij wenst en je hebt het meteen weer in de stijl van nu.

Bloembak maken

Je kan bovenstaande ook doen met bloembakken. Maak een bloembak van steigerhout en schilder deze in de kleur van je tuin. Nog leuker maak met maskingtape een lijnen spel op jouw bloembak en begin te verven, zo ontstaat er een verrassend geometrisch patroon. Natuurlijk weer leuk op te vrolijken met jouw favoriete tuinplant. Of als je met de kleur groen en rood werkt met een aardbeien of tomatenplant.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *