black + decker

BLACK+DECKER™ EN KLUSVROUW HIEKE HELPEN HUISHOUDBEURS-BEZOEKSTERS OVER KLUSDREMPEL HEEN

Wie zegt dat vrouwen niet kunnen klussen? BLACK+DECKER heeft de handen ineen geslagen met klusvrouw Hieke Grootendorst om bezoeksters van de Huishoudbeurs te inspireren om thuis zelf met een boormachine aan de slag te gaan. Op de stand van het merk vinden vrouwen dit jaar voor het eerst niet alleen huishoudproducten, maar ook elektrisch gereedschap. Gepassioneerd klusvrouw Hieke, eigenaresse van klusbedrijf Zij Klust, is aanwezig om vrouwen met tips & tricks over hun klusdrempel heen te helpen.

Hieke weet als geen ander hoe ze vrouwen kan inspireren. Ze klust al vanaf haar 10e. Na een baan in de communicatie, besloot ze haar eigen klusbedrijf op te richten. Volgens de klusvrouw is klussen geen kwestie van kunnen, maar van durven. “Ik merk dat vrouwen vaak een drempel over moeten. Maar klussen is een kwestie van gewoon doen, iedereen kan het! En het geeft een enorme kick als het gelukt is. Ik ben aanwezig op de stand van BLACK+DECKER om vrouwen over die klusdrempel heen te helpen. Ze kunnen bij mij terecht voor tips en advies over gereedschap. Want goed gereedschap is het halve werk.”

De leukste tijd, is vrije tijd
Naast elektrisch gereedschap, staat de stand van BLACK+DECKER in het teken van innovatieve huishoudproducten zoals de SteaMitt™: een draagbare stoomreiniger die 99,9% van de bacteriën doodt. Of de 2IN1 Smarttech steelstofzuiger die de zuigkracht automatisch aanpast aan het vloertype. Kortom, producten die schoonmaken snel en eenvoudig maken. Want de leukste tijd, is vrije tijd. Tijd om lekker te eten bijvoorbeeld. Bij aankoop van een van de geselecteerde producten krijgen bezoekers van de Huishoudbeurs namelijk een Thuisbezorgd.nl-waardebon cadeau.

De Huishoudbeurs vindt plaats van 18 t/m 26 februari in de RAI Amsterdam. Je vindt de BLACK+DECKER stand in hal 1: stand 01.350.

Bekijk hier de oproep van klusvrouw Hieke aan bezoeksters van de Huishoudbeurs.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *