binnenkrijgen voorkomen

Binnenkijken voorkomen

Ik ben dol op binnenkijken. Een van de websites die ik ’s morgens als eerste open is Funda. Heerlijk om binnen te kijken bij huizen uit je eigen woonplaats of huizen die ver boven je eigen budget zitten. Nog leuker is het natuurlijk als het om huizen uit je eigen wijk of huizen van een bekende gaat.

En niet alleen online maar ook offline vind ik het heerlijk om naar binnen te kijken. Nu de dagen donkerder worden gaat dat een stuk makkelijker. Als ik een rondje met de hond ga lopen kan ik het niet laten om bij mensen naar binnen te kijken. Elke avond kies ik een andere route zodat ik zoveel mogelijk kan gluren en inspiratie op kan doen voor het inrichten van mijn eigen huis.
Binnenkijken bij een ander is leuk maar andersom liever niet.

plissebank

Raamdecoratie

Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om binnenkijken tegen te gaan. Konden we vroeger alleen kiezen uit gordijnen, tegenwoordig is er zoveel mogelijk dat kiezen bijna onmogelijk is. Gordijnen, vouwgordijnen, lamellen, paneelgordijnen. Het houdt niet op en bijna allemaal aan te passen aan elke interieurstijl.

Zeker een jaloezie of gordijn past in zowel een landelijk als een modern interieur. Shutters en vouwgordijnen vind ik persoonlijk niet bij een modern interieur passen. Dit is raamdecoratie die ik bij een landelijk interieur vind passen.

Omdat je een jaloezie of gordijn in zoveel verschillende designs kan krijgen biedt dit gewoon meer mogelijkheden. Daarbij is het ook leuk om een jaloezie in een neutrale kleur weer net iets meer flair te geven met een gordijn in een contrasterende kleur of met een mooi design. Je gordijnen zijn dan niet alleen functioneel maar geven ook nog eens extra sfeer aan het interieur.

Al met al heb je dus genoeg keuze om binnenkijken tegen te gaan. Hopelijk woon je dan niet bij mij in de buurt want dan zonder binnenkijkers wordt mijn rondje met de hond wel erg saai 😉

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *