Binnenkijken bij een jong gezin doyenneperenlaan 81, vleuten

Binnenkijken bij Doyenneperenlaan 81, Vleuten

Wij zijn een gezin met twee jongens, dus waren we op zoek naar stoere meubels, daarnaast houdt mijn man van strak modern en veel wit en ben ik meer van brocante en veel kleur.
We hebben geprobeerd om dat in ons interieur samen te brengen. Mijn inspiratie doe ik op uit tijdschriften of ik zie meubels in winkels, of ergens in een huis of op tv. Dat combineer ik dan op mijn eigen manier in het huis. Ik heb iets in mijn hoofd en zoek daar de meubels bij. Ik koop nooit hele dure meubels, want ik houd van verandering!

Na meerdere banken te hebben gehad en weer te hebben verkocht, besloten we te gaan voor een stoere, maar wel comfortabele bank. Het is namelijk heel moeilijk om voor lange mensen een goede bank te vinden die en mooi is en lekker zit. We kwamen uit bij de Troubadour in Amstelveen, waar we een stoere bank en loveseat kozen in de kleur antraciet grijs.

Het kleine kleurige kastje is een oud kastje en komt van oorsprong uit India, gekocht bij Leef in Utrecht. De tafel is een houten bank van oud teak hout, gekocht bij Nijhoff in Baarn.
Het tv meubel is afkomstig van Ikea net als de grote vakkenkast, het kleed en de lampen naast de bank. De grote klok hebben we al 15 jaar en is afkomstig uit een vorige relatie, maar tijdloos en destijds gekocht bij Trendhopper. Het zwarte ribstoeltje komt ook van Leef. Gordijnen heb ik laten maken bij de Hema. In de keuken staat een tafel die ik van mijn werk heb overgenomen en de stoelen komen van Leef net als het schilderij aan de muur. De lamp boven de eethoek is weer van Ikea. Je merkt het, geen hele dure meubels.

De kinderkamers hebben we aangepast naar de leeftijden van onze zoons. Een kamer voor onze jongste zoon van 7 met veel kleur en behang en rolgordijn van het merk Stoer. De halfhoogslaper geeft wat meer ruimte in de kleine kamer. Verder als accessoires een poster van 3 Volkswagen busjes, gekocht op een markt in zuid Frankrijk. Het behang en rolgordijnen afkomstig van Karwei. De kamer is in vrolijke felle kleuren, omdat dat precies bij hem past.
Het is een vrolijke creatieve jongen.

De andere kamer is een echte stoere tienerkamer voor onze oudste zoon van 11, met veel grijs en wit en legeraccenten zoals een grote zwarte legerkist om speelgoed in op te bergen, een stoere witte metalen tv kast, stond jaren bij mijn moeder op zolder en is afkomstig van Ikea.
Het New York metrostelsel behang is afkomstig van Karwei.
Het stoere bed, bureau en kast komen bij Tienerkamers in Capelle aan den IJssel vandaan. Ook deze kamer past precies bij onze zoon, stoer en toch gezellig precies zoals hij is.

Onze slaapkamer is helemaal wit en het bed, de tafeltjes, schilderijen en alle kastjes komen van Ikea. De Chinese vaas heb ik bij een decoratiewinkeltje in Maarssen gekocht. De schommelstoel en het blauwe poefje zijn een overblijfsel uit de babykamer van mijn oudste zoon, de stoel komt uit babypark in Kesteren en het poefje komt uit een klein winkeltje uit Breukelen. Het maakt mij niet uit waar spullen vandaan komen, het gaat er om hoe je het in je huis neerzet. Ik vind het heerlijk om daarmee bezig te zijn en dan vooral dat het gezellig is.

Deze leuke woning staat te koop. Kijk voor meer informatie op Funda

woonkamer woonkamer woonkamer woonkamer

keuken keuken keuken eethoek

ouderslaapkamer  kinderkamer jongens kinderkamer jongens

badkamer wit

tuin vleuten tuin

voorzijde woning

plattegrond zolder  doyenneperenlaan 81, vleuten plattegrond 1e verdieping  doyenneperenlaan 81, vleuten plattegrond  begane grond doyenneperenlaan 81, vleuten

 

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *