online wooninspiratie

Bijna 200 pagina’s online wooninspiratie

Een huis is nooit helemaal af, want in een huis wordt geleefd.  En leefgewoonten veranderen, maar ook smaak. Nieuwe ontwikkelingen maken meer mogelijk, waardoor wensen veranderen. Bovendien zijn sommige dingen in je woning gewoon af en toe aan vervanging toe, hoe voorzichtig je ook met je spullen omgaat.

Welke woonwensen heb jij? Ben je toe aan een nieuwe keuken of badkamer? Is jouw vloer aan vervanging toe? Of heb je misschien plannen om je woning uit te breiden met een serre? Vaak hebben we wensen te over, maar misschien nog niet zo’n goed beeld van hoe het er precies uit zou moeten komen te zien. En ben je wel voldoende op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen, bijvoorbeeld op het gebied van keukenapparatuur? In het nieuwe Digitale Woonmagazine 2016-2017 kun je alles vinden over keukens, badkamers, tegels en andere onderdelen die het wonen comfortabel maken.

Naast heel veel informatie over noviteiten op het gebied van comfortabel wonen, staat het Digitaal Woonmagazine 2016-2017 weer boordevol prachtige foto’s. Niet alleen maken die foto’s de noviteiten die in de tekst beschreven staan visueel, de styling geeft ook veel leuke ideeën prijs. Blader er lekker online doorheen of download het magazine in pdf en laat je inspireren.

Het Digitaal Woonmagazine is een uitgave van het Voorlichtingsburo Wonen.

_voorlichtingsburo_wonen

05_serres-en-glazen-wanden

04_keuken 03_tegels 02_badkamer

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *