Beton in de keuken

Als je een keuken gaat kopen zijn er veel dingen waar je over na moet denken. Één daarvan is het werkblad. Er zijn zo veel materialen, wat moet je nou kiezen? Het liefst wil je een werkblad dat de perfecte uitstraling heeft en helemaal geen onderhoud nodig heeft, maar helaas zijn die laatste schaars.

Maar goed, je wilt een stoere en robuuste uitstraling? Dan is beton echt een perfecte keuze. Het laat een keuken leven door de verschillende tinten en kleine haarscheurtjes en is daarnaast ook nog eens heel stoer. Je kunt het ter plekke laten gieten of op maat bestellen bij een keukenspecialist. Als je voor de laatste optie gaat kun je kiezen voor Light Beton. Dit is een perfect alternatief voor een betonnen werkblad. Het heeft namelijk dezelfde kenmerkende uitstraling, alleen is het een heeeel stuk lichter. Vinden je keukenkasten ook best fijn! Het is wel goed om van te voren te weten dat een betonnen werkblad wat gevoeliger is voor krassen en vlekken, maar dat past ook weer heel erg bij het materiaal en de stoere uitstraling.

Light Beton heeft een basis van cementgebonden vezelplaten en is geen massief blad. Daar merk je verder helemaal niks van, want het is net zo onverwoestbaar als ‘echt’ beton. De uitstraling is ook net zo stoer en strak.
Light beton wordt in een fabriek in een mal gegoten en moet zo’n twee tot drie weken uitharden. Daarna wordt het gepolijst en voorzien van een coating, en hup het kan zo op de keuken gelegd worden. Het blad is ook nog een in verschillende grijstinten en heel veel diktes verkrijgbaar, dus voor ieder wat wils.
Sharon Klein
[ge]woon studio

www.gewoonstudio.nl/blog

vt wonen1

Vtwonen

skattejaktstudio.blogspot.nl

skattejaktstudio
molitli interieurmakers

Molitli interieurmakers

konyhabutortrend.blog.hu

konyhabutortrend

homelisty

homelisty

homelisty 2

Homelisty

expensivelife.tumblr.com

expensivelife

elisabethheier.blogspot.se

elisabethheier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *