curver beton

Beton: dat ruimt mooi op

Curver introduceert nieuwe vorm van beton

Beton wordt al eeuwenlang gebruikt in de bouw. De laatste jaren komt het materiaal veel terug in interieurs en is het een woontrend. De nieuwe collectie Beton van Curver speelt hierop in. Het merk, dat in 2019 haar zeventigjarig jubileum viert, introduceert hiermee een nieuwe vorm van beton. De kunststof opbergboxen zien er door een uniek reliëf aan de buitenkant uit alsof ze van beton zijn en passen bij veel verschillende woonstijlen. Wil je een stoere, Scandinavische of toch liever natuurlijke look? Beton: dat ruimt mooi op. 

Met deze stijlvolle ‘opbergers’ krijgt iedereen zin om op te ruimen. Ze zijn multifunctioneel en kunnen in verschillende ruimten, zoals kantoor, huis-, slaap- of badkamer gezet worden. Gebruik je ze liever als mand? Koop dan enkel de box. Beton is verkrijgbaar in vijf verschillende maten in de kleur lichtgrijs, vanaf € 5,99. De verschillende maten kunnen makkelijk op elkaar gestapeld worden; wel zo handig. 

opbergen curver

Over Curver
Al zeventig jaar helpt Curver je huis te organiseren zodat het een fijne leefomgeving is. Een plek waar je je echt thuis voelt, omdat het lekker opgeruimd en overzichtelijk is. Van kunststof opbergbakjes tot stijlvolle interieuritems; Curver maakt mooie ontwerpen met slimme details. Dat ruimt mooi op.

Kijk voor meer informatie op www.curver.com, de Facebook– of Instagrampagina van Curver. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *