Balaboosta-aan-tafel

Quality time aan tafel met tafelkleden van balaboosta | design & play

Aan tafel beleef je samen de mooiste momenten. Toch hebben veel ouders moeite om het leuk te houden met kinderen tijdens het eten. Met de 100% katoenen tafelkleden van balaboosta waar je gewoon op mag kleuren, is gezellig tafelen met kinderen voortaan zo geregeld. Het originele en tijdloze design in combinatie met de speciale uitwasbare stiften zorgt voor eindeloos vermaak en gezelligheid tijdens ontbijt, lunch en diner. De originele tafelkleden van balaboosta worden geleverd inclusief een set stiften en een boekje met speluitleg. Balaboosta | design & play tafelkleden zijn te koop voor € 89,95.

Educatief en creatief

De originele tafelkleden van balaboosta zorgen er niet alleen voor dat iedereen gezellig lang aan tafel blijft, maar stimuleren kinderen tegelijkertijd om spelenderwijs met letters om te gaan. Stap voor stap leren ze letters herkennen en aan elkaar te plakken tot woorden. Naast dit educatieve karakter, stimuleren de textielproducten van balaboosta de creativiteit door de uitgebreide spelmogelijkheden. Zoek bijvoorbeeld samen alle 130 dieren in de XL-woordzoeker, kleur de letters in van de namen van je vriendjes of speel het bekende spelletje Boggle met de letters op het kleed.

Balaboosta-aan-tafel

Duurzaam: niet weggooien, maar wassen 

Met de ‘design & play’ tafelkleden van balaboosta wordt van elk diner, lunch, ontbijt of borrel iets bijzonders gemaakt. Ook voor kinderfeestjes is het tafelkleed een regelrechte hit, het zorgt voor eindeloos speelplezier. Eenmaal uitgegeten of uitgespeeld kan het kleed in de wasmachine worden gewassen op 30 graden. Daarna is het kleed klaar voor nieuw gebruik. Niet meer weggooien, maar wassen.

Aandacht voor elkaar

Caroline Schnellen, oprichter van balaboosta | design & play: “Als moeder van twee jonge dochters van 6 en 8 jaar met tot voor kort een baan als marketingmanager bij RTL, weet ik als geen ander hoe hectisch de dagen verlopen. En hoe daarmee de aandacht voor elkaar al snel in het gedrang komt. In een vol leven is het belangrijk om dan juist die kleine momenten met elkaar rond de eettafel te koesteren. De plek waar we dagelijks samen best wat tijd doorbrengen. Dit was mijn persoonlijke drijfveer om na te denken hoe we het aan tafel met kinderen leuker kunnen maken. 

Voor kinderen én voor ouders

“Ik wilde iets creëren waar zowel ouders als kinderen blij van worden: een mooi vormgegeven product dat je graag in je interieur ziet én iets dat tegelijkertijd aantrekkelijk is voor kinderen om mee te spelen. Zo ontstond het concept design & play: de ultieme combinatie van tijdloos design en ouderwets genieten met elkaar rond de eettafel. Met als doel dat iedereen, jong en oud, samen aan tafel de grootste lol beleeft met dit tafelkleed.” 

Het balaboosta | design & play tafelkleed is te verkrijgen bij www.balaboosta.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *