Back to work met een nieuwe werkplek!

Werken? Kantoor? Waarschijnlijk wil je daar nog helemaal niet aan denken tijdens deze heerlijke vakantie, al laat het zonnetje zich nog niet vaak zien. Toch kun je misschien wel alvast nadenken over een nieuwe werkplek. Het is toch heerlijk om na de vakantie met een frisse start en goede moed te beginnen? Je werkplek thuis is daar het begin van!

Daarom wil ik je graag een aantal nieuwe modellen van het meubelmerk Jahnke Moebel laten zien. Dit is namelijk mijn favoriete merk en bij het zien van deze collectie werd mijn mening alleen maar bevestigd! Misschien krijg jij ook wel weer een beetje zin om weer aan het werk te gaan?

Stoere industriële bureaus

werkplek

stoer bureau

Het Bureau Selmer en het Hoekbureau Selmer zijn twee waanzinnige modellen met een stoere look. De mix van een robuust ontwerp, verchroomde poten en massief wildeiken afwerking komt hier heel mooi bij elkaar. De modellen zijn zelfs zo gaaf dat je ze ook gewoon in je woonkamer kunt neerzetten als onderdeel van je inrichting. De stoere woonaccessoires van zwart metaal maken het plaatje helemaal af! Ik zie mezelf wel hieraan werken, jij ook?

Combineer je bureau

Het mooie van deze serie werkkamer meubels is, dat de bureaus ook te combineren zijn met een bijpassend dressoir. Het Dressoir Selmer heeft dezelfde vormgeving en kan dienen als opbergplek voor je boeken of mappen, maar ook als bijpassend meubel voor bijvoorbeeld je TV in de woonkamer. Ook bij dit meubel komen de robuuste looks terug. Ik ben er helemaal weg van!

dressoir stoer hout

Ben je opzoek naar nog meer inspiratie wat betreft je werkplek? Bekijk dan eens de collectie werkkamer meubels van Trendymeubels.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *