auping original

Auping Original: minimalistisch ontwerp in tien sprekende kleuren

In oktober 2019 geeft Auping een nieuwe look aan de Original, met verschillende opties om het bed naar eigen smaak en stijl te personaliseren. Het bed is vanaf dat moment verkrijgbaar in tien stijlvolle kleuren. Een zorgvuldig samengesteld palet van Deep black, Pure white, Cool grey, Warm grey, Clay, Forest green, Blush, Night blue, Rusty red en Coral red. Er zijn daarnaast drie nieuwe hoofdborden ontworpen: twee gestoffeerde hoofdborden en een strak gelakt hoofdbord. Ook is er een bijpassend zwevend tafeltje, uiteraard verkrijgbaar in alle kleuren.

Het Auping Original bed is een echt designbed. Het ontwerp is geïnspireerd op het iconische Cleopatra daybed dat Dick Cordemeijer in 1953 voor Auping ontwierp. Het minimalistische stalen frame met strakke horizontale lijnen en afgeronde hoeken is tijdloos en gaat generaties lang mee. Door het gebruik van staal en aluminium – en doordat het lokaal wordt geproduceerd in de Auping fabriek in Deventer – is het bed bovendien een duurzame keuze. De tien kleuren en de keuze voor een gestoffeerd of gelakt houten hoofdbord geven elk bed een andere uitstraling: van sober diepzwart tot opvallend koraalrood met zachtroze details. Het houten tafeltje dat lijkt te zweven aan het stalen frame is verkrijgbaar in 16 kleuren, passend bij het bedframe of juist in een contrasterende kleur. Dit geldt ook voor de optionele onderzetpootjes die het bed verhogen.

Auping%20Original.png?

Het Original bedframe in de nieuwe kleuren, de hoofdborden en het tafeltje zijn vanaf 1 oktober verkrijgbaar bij alle Auping verkooppunten. De prijs van het tweepersoons frame begint bij €515,-. Alle Auping bedden en matrassen worden geproduceerd in de duurzame Auping fabriek in Deventer.

Het tijdloze ontwerp van de Auping Original maakt deel uit van de rijke design-geschiedenis van Auping. Meer informatie over de design heritage vind je hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *