amerikaanse koelkast

Amerikaanse koelkast kopen

Voorbereidingen decembermaand

Nog even en de echte drukte begint weer. De Sint is al in het land en diverse mensen om mij heen hoor ik al praten over de planning voor hun kerstdiner. Ikzelf heb naast deze twee drukke periodes er nog een extra feestdag bij want mijn dochter is precies tussen Sinterklaas en Kerst jarig. Dit vieren we altijd het 1e weekend na de sint zodat het weekend daarop de boom neergezet kan worden.

Boodschappen

Ik moet dus niet alleen voor de Sint en kerst veel boodschappen inslaan maar ook voor de verjaardag haal ik altijd enorm veel in huis. Zeker ook omdat er heel vaak mensen blijven eten en ik ook daarvoor mijn best wil doen. Al ga ik het dit jaar denk ik makkelijker aanpakken want begin januari ga ik verhuizen en heb het dus eigenlijk al druk genoeg.

Planning

Om stress tegen te gaan werk ik met een planning. Voor de komende weken heb ik neergezet welke boodschappen ik extra nodig heb. Pepernoten voor sinterklaasavond,, chips en taart voor de verjaardag van mijn dochter en alle ingrediënten voor kerst. Gelukkig ga ik 2e kerstdag bij iemand sushi eten dus voor die dag hoef ik niets voor te bereiden. Elke week kijk ik of er alle dingen zijn die ik nu kan bestellen. Dit om stress te voorkomen. Ik ben erg bezig met budgetteren en op deze manier kan ik de kosten verdelen. Zo zal ik ook de komende periode kliekjes die zijn overgebleven zijn invriezen om tijdens mijn verbouwing/verhuizing aan het eind van de dag toch een gezonde maaltijd te kunnen nuttigen.

Amerikaanse koelkast

In mijn huidige keuken heb ik een kleine koelkast staan. Gelukkig heb ik ook nog een koelkast in de schuur zodat ik van te voren al kan inkopen. Ook heb ik in de garage twee vrieskisten staan. Toch zou ik het makkelijker vinden om een grote alles in 1 koelkast te hebben. Zo’n grote Amerikaanse koelkast. Een koelkast waar gewoon alles in kan. Ik merk namelijk dagelijks dat als je kinderen veranderen in pubers je gewone koelkast al snel te klein is. Daarbij lijkt het mij heerlijk om een koelkast te hebben waarin alles duidelijk zichtbaar is. Veel ruimte in de deuren en grote lades. Gelukkig heb ik in mijn nieuwe woning wel ruimte voor een grote Amerikaanse koelkast. Ook dit is natuurlijk budgettair weer beter dan 2 of 3 lossen elementen in je huis te hebben. En wat dacht je van de energiebesparing als je maar 1 item hebt staan i.p.v. drie.

Voor nu wordt het dus alle boodschappen nog even verdelen tussen de keuken en de schuur maar in de toekomst zal ik zeker gaan voor een mooie grote koelkast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *