airpart

Ben jij ook zo reislustig? Dol op vliegen? En zou je dit wel meer willen laten zien in je interieur? Dat kan met de muurdecoratie van Airpart.

Airpart

Met de muurdecoratie van Airpart verblijf je constant in de vertrekhal. Woorden als departures of arrivals geven je het gevoel als je vanuit je eigen woonkamer zo je wereldreis zou kunnen starten. En niet alleen borden die je tegenkomt in een vertrekhal maar ook foto’s en straatbordjes van beroemde steden kan je via Airpart bestellen. Ook hebben ze een aantal borden waarin humor verwerkt is zoals dit grappige toiletbord:

airpart toiletbord

Bucket list aan je muur

Mijn eigen favoriet is de Bucker List. Met dit schilderij maak je je eigen bucketlist. Bij je bestelling geef je jouw tien wensen op en deze worden verwerkt in de lijst. Vermeldt je mooiste reizen, je mooiste droom en wensen. Achter elke “wens” zit een vakje. Elke keer als je iets gedaan hebt van je bucket list kan je het afvinken. Zo zie je jouw lijst korter worden.  En mensen kunnen daadwerkelijk jouw bucketlist zien en wie weet zit er wel iets tussen wat zij ook willen dus kan je het samendoen of zij kunnen je helpen om een van deze dingen te bereiken.

airpart bucket list

Wil je ook zo’n bijzonder bord kijk dan eens op de site http://www.airpart.nl/

airpart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *