AANWINST VOOR DESIGNLIEFHEBBERS: Allermuir

Interior Department introduceert interieurmerk Allermuir op consumentenmarkt

AANWINST VOOR DESIGNLIEFHEBBERS

Hou je van een modern interieur en eigenzinnige, kleurrijke meubels? Dan is interieurmerk Allermuir echt iets voor jou. De opvallende meubels van Allermuir, bekend van menig hip hotelinterieur, zijn een echte aanwinst voor je woonkamer.

Echter, waren het voorheen alleen professionele interieurspecialisten die hun keuze konden maken uit de bijzondere collectie, sinds kort is dit exclusieve label ook verkrijgbaar voor consumenten via de webwinkel van Interior Department.

High-end interieurmerk Allermuir is opgericht in 1971 en sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende producent van exclusief meubilair voor de projectmarkt. Interieurspecialist Interior Department merkte op dat de meubels ook zeer geschikt zijn voor de particuliere markt. Peter Bomhof, oprichter van Interior Department: “Omdat de meubels van Allermuir in eerste instantie werden gemaakt voor restaurants en hotels, zijn ze van zeer hoge kwaliteit. De meubels zijn origineel en ontworpen met oog voor detail. We zijn blij dat we de collectie van Allermuir nu ook kunnen aanbieden aan particulieren. Met Allermuir haal je echt een juweel in huis!”

De uitgebreide en gevarieerde collectie van Allermuir omvat tafels, stoelen, banken, fauteuils, krukken en poefs. Het ontwerpteam bestaat uit een internationale groep veelgeprezen ontwerpers, bekend van ontwerpen voor o.a. Artifort, Rolf Benz en Knoll.

Interior Department heeft in Nederland het exclusieve verkooprecht van Allermuir aan particulieren via een webwinkel. Interior Department heeft bovendien een prachtige showroom in de voormalige Prodentfabriek in Amersfoort (op afspraak).

Voor meer informatie: www.interiordepartment.nl

Allermuir

About Author

You May Also Like

1 comment

Eveline says:

Hele mooie designstoelen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *