Aandacht voor koken slaat over naar de eettafel

Pimp je Tafel: nieuwe webshop voor servies, linnen en accessoires

De liefde voor lekker koken komt langzaam ook de keuken uit. Niet alleen bij het fornuis worden bijzondere dingen gecreëerd, op de eettafel gebeurt tegenwoordig ook iets moois. Pimp je Tafel is de nieuwe webshop voor iedereen die in eigen stijl wil tafelen. Bij Pimpjetafel.nl vind je opvallend mooie en betaalbare serviezen, stijlvol tafellinnen en alle accessoires om je tafel voor elke gelegenheid te ‘pimpen’.

Iedereen heeft wel een basisservies met standaardaccessoires en een aantal tafellakens. Pimp je Tafel biedt je de mogelijkheid om die basisuitrusting vrolijker, stijlvoller, speelser en sfeervoller te maken. Met een aantal accessoires en extra’s kun je voor elke eetgelegenheid een opvallende eigen stijlcombinatie maken. Ideaal voor intieme etentjes met gezin of partner, maar ook als je groots wilt uitpakken voor vrienden of familie. Met de feestdagen in aantocht kun je eigenlijk niet zonder.

Je persoonlijke dining room shopper

In de webshop vind je betaalbare serviezen, tafellinnen, sfeerlicht en accessoires zoals waterflessen, eetstokjes, vaasjes en tapasplanken. ‘Eettafelstylist’ Serena Alders heeft al de producten zorgvuldig bij elkaar gezocht: als losse items en als thematische combinaties. Vind je niet wat je zoekt, schakel Serena dan in als je personal dining room shopper! Je hoeft alleen je wensen, ideeën en budget door te geven.

Tips & tricks voor een bijzondere tafelaankleding

Inspiratie vind je genoeg op pimpjetafel.nl. Er zijn tips & tricks voor je persoonlijke styling, foto’s van voorbeeldtafels en praktische suggesties om je gasten eens echt te verrassen aan tafel. Vrijwel alle producten uit de webshop zijn natuurlijk perfecte cadeautjes voor vrienden en familie. Pimp je Tafel heeft een persoonlijke cadeauservice die jouw cadeau feestelijk inpakt en aan huis bezorgt.

Kijk voor inspiratie, tips en alle eettafelbijzonderheden  op www.pimpjetafel.nl!

Pimpjetafel styling 3 eettafel aankleden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *