A little piece of art met Creative Lab Amsterdam

Liefde voor print uitgebreid met behang- en postercollectie

De liefde van Creative Lab Amsterdam voor print is nu uitgebreid met een wallpaper- en postercollectie. Maak ‘a little piece of art’ van jouw interieur met de mooie kleuren en bijzondere designs uit het diverse aanbod.

Wallpaper; happiness on the wall
Exotisch design of liever een design in subtiele kleurtinten? Het aanbod wallpaper is divers, dus voor elke muur wat wils! Het behang van Creative Lab Amsterdam wordt op maat gemaakt en daardoor is er een minimale waste van materiaal. Er zijn ook speciale prints voor de kinderkamer.

Posters; little piece of art
In februari lanceerde Creative Lab Amsterdam haar 9-delige postercollectie. De designs zijn uiteraard in het verlengde van de designs van de wenskaarten en het behang, en kunnen goed met elkaar gemixt en gematcht worden. Je muur steelt de show met deze posters. Ze zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten: 40cm x 60cm € 19,95 en 70cm x 100cm € 29,95

Kaarten; the old fashion way
In de digitale wereld wil Creative Lab Amsterdam mensen verleiden om weer de pen te pakken. Oprechte aandacht voor een ander, daar gaat toch iedereen van glimlachen! De Postable Papergoods bestaan uit  meerdere collecties kaarten voor verschillende gelegenheden zoals verjaardagen, thank you notes en geboorte. Ze hebben unieke designs en worden gemaakt met gebruik van ambachtelijke druktechnieken zoals letterpress en foliedruk. De enveloppen zijn aan de binnen- of buitenkant bedrukt in matching design. Verkrijgbaar vanaf € 3,50.

Over Creative Lab Amsterdam
In 2013 begon Heleen met Creative Lab Amsterdam, toen nog alleen custom design voor logo- en webdesign, huwelijksinvites en geboortekaartjes. Geïnspireerd het gebruik van exclusieve papiersoorten en druktechnieken ontstond het idee voor om een wenskaarten lijn op te zetten. Dit was ook het moment dat Nienke zich aansloot bij het label. In augustus 2016 lanceerden zij samen de eerste collectie kaarten. Ze staan in het Lab nooit stil, altijd in beweging en aan het creëren, inmiddels is het merk uitgebreid met een wallpaper- en postercollectie. Creative Lab Amsterdam is verkrijgbaar in heel Europa.

Kijk voor meer informatie en verkoop op www.creativelabamsterdam.com. Volg Creative Lab Amsterdam ook op InstagramFacebook en Pinterest.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *