etagere goud

6 x bijzondere etagere goud

We kennen allemaal de standaard etagere goud. Deze koop je bij de Blokker, Action of Xenos maar er zijn nog zoveel meer leuke gouden etageres. Wij hebben 6 bijzonder voor je opgezocht en op een rijtje gezet.

Door gebruik te maken van een gouden etagère maak je je etentje of feestje net iets leuker. Een etagère heeft namelijk een groot voordeel. Omdat je met een etagère in de hoogte serveert kan je meer hapjes serveren. Zo is er meer lekkers voor je gasten.

Daarnaast is de etagere het middelpunt van de tafel. Dit helpt je bij het dekken van de tafel. En goud heeft als voordeel dat het met vele kleuren en stijlen te combineren is waardoor je met een gouden etagere eigenlijk altijd goed zit.

Etagere goud maar dan anders:

Clayre & Eef Etagère 2 laags

Bij een etagere en het serveren van hapjes denken we toch al snel aan de Engelse High Tea. En bij Engels denke we vaak aan de brocante sfeer, deze etagere past goed bij dat sfeertje.


Gouden etagere action

Deze etagere is niet helemaal goud maar ik vind wel dat hij in dit rijtje thuis hoort. Hij is namelijk tegen goudkleurig aan. En is de goedkoopste gouden etagere in dit rijtje.

Door zijn opstaande randje kan het moeilijk zijn om de etagere te vullen. Ik zou hem vullen met broodjes en fruit.

Deze etagere is verkrijgbaar bij de Action.


Riviera Maison etagere goud

Hebben we net de goedkoopste etagere goud besproken gaan we nu gelijk naar de duurste. Deze is daarin tegen wel van Riviera Maison. Een echte merk etagere dus.

Door zijn stolpje geeft hij de etagere een extra sjiek karakter. Super leuk om deze te vullen met cupcakes.

Je kan ook verschillende soorten kaas onder de stolp leggen en op het plateau aan de onderzijde allerlei broodjes en toastjes neerleggen. Zo krijgt je kaasplateau een hele andere wending. Kaas uit de hoogte.


Gouden etagere lola

Simpel maar zo leuk. Deze etagere kan je echt op zoveel manieren toepassen. Je kan het kleine bakje aan de bovenzijde vullen met bonbons en onderin de cupcakes leggen.

Het bakje is ook erg geschikt voor sausjes. Ik zou deze etagere gebruiken voor groentes. In het bakje doe je een lekker dipsaus en onderop leg je allemaal lekker groentes neer.

Verkrijgbaar bij

bol.com

Rechthoekige etagere

Een andere vorm en maar 1 laags. Toch biedt ook deze etagere je iets extra’s. Je kan hier bijvoorbeeld weer dingen aan hangen. Denk bijvoorbeeld aan trosjes druiven.


PTMD ronde etagere

Deze etagere is wel heel erg bijzonder. Hij heeft een unieke vorm en misstaat zeker niet op een tropisch gedekte tafel.

Ideaal om fruit in te serveren. Ook erg leuk om te gebruiken bij een cocktailbar.

Nog een extra tip:

Maak je diner net iets meer bijzonder met deze etagere van Riverdale

Riverdale etagere

Eigenlijk is dit een wandkastje maar je kan hem ook heel erg goed gebruiken als etagere op je tafel. Dat komt door zijn vlakke onderzijde.

Het geeft je in ieder geval de mogelijkheid om veel hapjes te serveren op een bijzondere manier.

Verkrijgbaar bij

bol.com
Waar koop ik een goedkope etagere goud?

Uit ons onderzoek bleek dat je bij de Action het goedkoopst een gouden etagere kan kopen. Daar zijn de gouden echter niet altijd op voorraad. Als je dan een goedkope gouden etagere wilt hebben kan je kijken bij Xenos of Bol.com

Welke merken verkopen gouden etageres?

De grote woonmerken Riverdale, Riviera Maison, PTMD hebben allemaal een mooie gouden etagere in hun assortiment. En sommige zelf meer dan 1.

Gebruik je de etage goud alleen voor het serveren van voeding?

Nee, met een gouden etagere kan je ook andere dingen tentoonstellen. Wat dacht je bijvoorbeeld van je parfums of je nagellakflesjes. Een etagere geeft je de mogelijkheid om items netjes neer te zetten.

Hoeveel lagen heeft een etagere goud?

Dat verschilt. Er zijn etageres met maar 1 laag maar er zijn ook etages met 3 tot 4 lagen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *