5x lamellen in je slaapkamer

Raamdecoratie in elke ruimte van je huis belangrijk. Met gordijnen, lamellen of jaloezieën zorg je er niet alleen voor dat de warmte binnen blijft en de kou buiten, je zorgt er ook voor dat het licht buiten blijft. En zeker op een slaapkamer is dit erg belangrijk. Want het is vervelend om in slaap te vallen als het buiten nog ligt is. Ben je net zo’n persoon als ik dan wordt je ’s morgens ook weer snel wakker als een kamer te licht is.

Raamdecoratie

Goede raamdecoratie is dus erg belangrijk in een slaapkamer. Nu kan je kiezen voor gordijnen met in deze blog wil ik je laten zien hoe je lamellen kan toepassen in je slaapkamer. 

5x lamellen in je slaapkamer

 1. Ramen tot aan de grond

  Tegenwoordig zien we steeds vaker dat de ramen doorlopen tot aan de grond. Heerlijk want op deze manier krijg je enorm veel licht binnen. En lange ramen en veel licht geven je slaapkamer een ruimtelijk effect.

  c3a2355225aec7591a7411bbd22c25dadecorfacil.com

 2. Klein raam

  De meeste van ons hebben kleine ramen in hun slaapkamer. Lamellen op maat gemaakt zijn dan een mooie oplossing.

  lamellenstore-direct.fr

 3. Horizontale lamellen

  Niet iedereen houdt van verticale lamellen. Gelukkig kunnen we ze ook “draaien”en dan krijg je horizontale lamellen. Deze zijn ook heel erg goed in de slaapkamer toe te passen. Kies je er voor om de lamellen in dezelfde kleur als de muur te kiezen dan ontstaat er een zee aan ruimte. Alles lijkt in elkaar over te gaan en dat geeft rust.
  fd4090d761ec79da8bd7ee2b9d7f63bc
  blindsgalore.com

 4. Gekleurde raamdecoratie

  Wil je echter dat je raamdecoratie er uit springt. Kies dan voor een kleur die matcht bij je accessoires. In dit geval heeft men alles in zwart wit gedaan. De muren wit, de lamel zwart. Hierdoor wordt de raamdecoratie echt een eye-catcher in de ruimte.
  fcca0be0794e40155a815b82ca553dc1
  homedit.com

 5. Afscheiding maken

  En dan nog een hele andere toepassing. Met lamellen kan je ook op een prachtige manier je slaapkamer afscheiden van de rest. Ideaal als je een studio of studentenkamer hebt. Wil je licht en ruimte dan hou je de lamel open. Wil je bed verstoppen of wil je gaan slapen dan doe je de lamel dicht.

  4fabc04bef8977aa3357b4da2d8c0c28
  achadosdedecoracao.com.br

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *