50 tinten grijs maar dan in de grijze slaapkamer

Welke kleur gebruik je in de slaapkamer?

Een van de makkelijkste kleuren voor in je slaapkamer is grijs. En zoals de titel al vermeldt zijn er daar vele tinten in:

Donker grijs tegen het zwart aan

Voor degene die van modern houden is de hele donkere tint grijs een mooie basis voor de muren van je slaapkamer. Voor het leukste effect zou ik de muur achter je bed kiezen om de donkerste kleur op aan te brengen. Door dan weer met andere tinten op je bed te werken creëer je een afwisselend effect.

In deze slaapkamer heeft men niet alleen met donkere wanden gewerkt maar ook de

slaapkamer donkergrijs
Bron: http://www.ikeafamilylivemagazine.com/nl/nl

Landelijke grijze slaapkamer

Niet iedereen is dol op modern. Een grote trend op dit moment is het landelijk en brocante wonen en deze trend zien we ook terug in de slaapkamer. Grijze dekbedovertrekken met prachtige brocante teksten en een sierlijk lijnenspel zijn volop verkrijgbaar. Gebruik bij een landelijke slaapkamer een lichtere kleur grijs en werk eventueel met kalkverf voor een meer verouderd effect aan je slaapkamermuren. De landelijke grijze slaapkamer is prima te combineren met de andere trend van dit moment de steigerhout trend. Je kan zoals op de foto kiezen voor een houten achterwand maar ook een leuk wandrekje van steigerhout past prima bij de landelijke slaapkamer. Of wees nog creatiever en maak een prachtige tekst op een steigerhoutenpaneel en hang deze boven je bed.

landelijke grijze slaapkamer
Bron: http://www.klikk.no/bolig/inspirasjonsguiden/article652550.ece
landelijke slaapkamer grijs
Bron: http://www.martkleppe.nl/nl/blog/inspiratie/landelijke-accessoires-van-hout/

Grijs combineren

Het  leuke aan grijs is dat het zo makkelijk met elkaar combineert. Als je verschillende materialen en verschillende tinten gebruik krijg je een afwisselend geheel. En bij grijs hoef je niet bang te zijn dat het verkeerd gaat. Eigenlijk past alles bij elkaar. En natuurlijk kan je ook wit en zwart er bijgebruiken en als je wilt zelfs wat kleur. En zoals alle foto’s laten zien is eigenlijk een klein item van hout al voldoende om een andere kleur in de grijze slaapkamer aan te brengen. Het hout zorgt voor warmte maar geeft ook de al aanwezige kleuren grijs een diepere betekenis.

grijze slaapkamer
Bron: https://www.flickr.com/photos/decor8/8697650411/
slaapkamer grijs
Bron: http://www.inrichting-huis.com/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *