tuintrends terrasoverkapping

5 x tuintrends

Eindelijk komt het mooie weer er aan. Als we het nieuws mogen geloven krijgen we volgende week zelfs de 1e echte zomerse temperaturen. Het wordt dus echt tijd om de tuin in te gaan.

Wat zijn de tuintrends voor dit jaar?

1. De moestuin

Ook dit jaar waren de moestuintjes van AH binnen mum van tijd uitverkocht. We vinden het allemaal leuk onze groentes te verbouwen. En persoonlijk vind ik het ook erg leuk dat AH dit jaar een paar vergeten groente in de potjes had gestopt. Met de moestuin leren we onze kinderen dat groente en fruit uit de tuin komt en niet zo verkrijgbaar is in de supermarkt. Terug naar de oorsprong.

2. Doe het zelf tuin

Door de crisis zijn we creatief geworden. Naast de moestuin zien we ook dat nog steeds de pallet en steigerhout veel gebruikt wordt in de tuin. Met dit materiaal kan je voor een weinig kosten een tafel, bank of plantenbak maken.

3. Loungen

Of je nu gaat voor een echte loungebank of voor partij zitzakken. We willen hangen en relaxen in de tuin. Vroeger zaten we met zijn allen netjes aan de tuintafel maar tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een lekkere loungebank in zijn tuin staan. We halen op deze manier de luxe van binnen naar buiten.

4. Accessoires

Elke accessoire die we binnen gebruiken is tegenwoordig ook voor buiten beschikbaar. Zo zijn er verschillende tuinposters beschikbaar waarmee we de tuin kunnen opvrolijken. Maar ook lampen zijn in allerlei vormen verkrijgbaar. En natuurlijk mogen de kaarsen op de zwoele zomeravond niet ontbreken.

5. Langer genieten

Door het toevoegen van een terrasoverkapping kan je langer van al het moois van je tuin genieten. Bij Tuinmaximaal hebben ze een overkapping voor nog geen € 900,-. Door een overdekte plaats in je tuin te creëren kan je ook als het regent nog van je tuin genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *