keuken groen

5 x groen in de keuken

Welke kleur heeft jouw keuken? Grote kans dat je hebt gekozen voor een veilige kleur zoals (gebroken) wit, grijs en natureltinten. En dat geldt niet alleen voor jou, maar ook voor je familie en vrienden. Neem maar eens een kijkje in hun keuken en je zult ook daar veelal veilige kleuren aantreffen. Logisch, want een keuken gaat –als het goed is– vele jaren mee en smaak verandert in de loop van de jaren. Door een veilige kleur te kiezen, weet je zeker dat je over tien jaar nog steeds blij bent met je keuken.

Toch is het jammer, want kleur kan heel veel doen voor een keuken. Het geeft net dat beetje extra sfeer en gezelligheid. Neem nou bijvoorbeeld de kleur Deze rustgevende kleur kent heel veel verschillende tinten en nuances. Bovendien doet groen denken aan de natuur, aan verse groenten, smakelijke kruiden en frisse appels.

Maar waar begin je als je kleur wilt aanbrengen in je keuken? Begin je met subtiele accenten of durf je een rigoureuze verandering aan? Het is zelfs mogelijk om voor figuurlijk groen te kiezen, in de zin van duurzaam, maar dit blog gaat over de kleur groen. Lees voor alle inspiratie voor de groene keuken het volledige bericht op het Woonblog van het Voorlichtingsburo Wonen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *