verbouwen

5 redenen om de grootste beurs over bouwen en verbouwen te bezoeken!

Beurs Eigen Huis van 7 t/m 9 oktober in Jaarbeurs Utrecht

Breda, september 2016. Een eigen droomhuis realiseren, dat wil natuurlijk iedereen! Nieuwe huizenbezitters, gelukkigen met een bouwkavel of mensen met verbouwplannen gaan zich massaal oriënteren op Beurs Eigen Huis, van 7 t/m 9 oktober in Jaarbeurs Utrecht. Wat dacht je van een nieuwe keuken, badkamer, interieur of exterieur? Vijf redenen waarom je op deze beurs geweest moet zijn…

1. Beurs Eigen Huis biedt een totaalconcept om je droomhuis te realiseren. Laat je informeren over bouwvergunningen, neem een kijkje bij architecten, bekijk exclusieve veranda’s, maar spot ook volop keukentrends, designverlichting, interieurinspiratie en tuinadvies op maat!
2. Laat je adviseren door experts en specialisten en kom tijdens een gesprek echt tot de ontdekking wat je wensen en de mogelijkheden zijn!
3. De beurs met de meeste innovaties op het gebied van (ver)bouwen, interieur en exterieur.
4. Kijk, luister, proef en beleef! Zie hoe een prachtige rietenkap of mooi glas in lood voor in huis gemaakt wordt, kom luisteren naar diverse experts op het sprekerspodium (van financiële en domotica tips, tot tuintransformaties en bouwkundig advies) en geniet van heerlijke hapjes aan de XXL-keukentafel op het Keukenplein.
5. En als laatste…kruip achter je laptop of woontijdschriften vandaan en kom real life inspiratie op doen! De beste manier om keuzes te maken.

Dé beurs die groeit!
De consument durft weer, de huizenmarkt groeit en dat merkt ook Beurs Eigen Huis. Afgelopen beurseditie is het aantal bezoekers gegroeid met ruim 27% en de verwachting is dat dit jaar een recordaantal van 28.000 bezoekers wordt behaald!

Voor in de agenda
Datum Beurs Eigen Huis:    7 t/m 9 oktober
Locatie:                               Jaarbeurs Utrecht
Openingstijden:                   10:00 – 17:00 uur
Entreeprijzen:                      € 16,- p.p. In de voorverkoop via www.realiseerjedroomhuis.nl is er een gereduceerd tarief van €12,50 p.p.

Meer weten, inspiratie opdoen of gewoon nieuwsgierig? Kijk op YouTube-, Facebook, Pinterestde blog of de website van Beurs Eigen Huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *