kerst zelfmakers

5 leuke DIY’s voor een creatieve kerst!

Pakjes avond is inmiddels alweer geweest. En Sinterklaas is weer onderweg naar Spanje. Voor veel mensen is de periode dat de kerstspullen weer van zolder worden gehaald, en dat de boom weer word opgetuigt! Het is dus de hoogtste tijd om het interieur ‘kerstproof’ te maken.

Kerst, en het liefst een witte, is een periode in het jaar waarbij vooral gezelligheid erg belangrijk is. Veel gezellige lichtjes aan, fijne kleedjes en kussentjes in huis en natuurlijk lekker eten. Tegenwoordig is er niet meer een bepaalde stijl die je in de kerstboom ziet, maar is de keuze enorm en kun je zelfs bij de supermarkt kerstartikelen kopen. Dit jaar zie je met name veel goud en koper, maar ook pastel kleurtjes en origami vormen zijn erg hot. Maar tegenwoordig kun je bijna alles wel in je boom hangen! Heb jij al je leuke kerstspulletjes al in huis gehaald?

Fijn met zijn allen de kerstboom optuigen is natuurlijk super leuk, maar samen kerstaccessoires maken kan ook reuse gezellig zijn. En juist daarom heb ik 5 leuke DIY’s opgezocht die je gemakkelijk zelf of met vrienden/familie kunt maken. Want niets is leuker dan met zijn allen genieten van een gezellige kerst, met eigen gemaakte kerstversiering! Zo kun je glazen kerstballen versieren, kerboompjes vouwen of juist leuke bordjes maken. Er zijn genoeg dingen te bedenken die je zelf kunt maken om het in huis extra gezellig te maken met de kerstdagen. Wat ga jij voor leuks maken voor deze kerst? Of heb jij nog andere leuke DIY’s?

Alvast een prettige knutselkerst gewenst!

kerstballen maken

Newnist

kerstboompje maken

Martha Stewart

kerstbal maken

Splash of something

kersthert

Hey Lauren Rene

kerst diy 1

Michael’s

Meer lezen van mij?
www.jlife.nl

Meer wooninspiratie van Janet:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *