4 manieren om je badkamer futuristisch te maken

Er bestaan bijna net zoveel interieurstijlen als soorten meubilair voor badkamers. Waar sommige mensen ervoor kiezen om een klassieke stijl te hebben, gaan anderen weer voor iets anders. Een populaire optie is om een badkamer futuristisch te maken. Maar wat zijn de manieren om dit voor elkaar te krijgen? In deze blog zetten we een aantal opties voor je op een rijtje zodat je straks denkt dat het jaartal 2100 is wanneer jij je badkamer betreedt.

Ga voor futuristische douchedeuren

De eerste manier om je badkamer futuristisch te maken, is door voor de futuristische douchedeuren te gaan. Dit kunnen douchedeuren zijn die automatisch open- en dichtgaan met een knop. Bij sommigen kun je zelfs met je stem de deuren activeren. Vaak hebben futuristische douchedeuren een simpel en strak design, waardoor je badkamer ook minimalistisch blijft. Qua kleuren is het slim om voor iets neutraals te gaan zoals zwart of wit. Kijk goed rond naar allerlei ontwerpen bij betrouwbare aanbieders van dit soort deuren. Op deze manier vind je zeker een stijl die goed bij je past.

Installeer een slimme spiegel

Een andere manier waarmee je een badkamer futuristischer kan maken, is door een slimme spiegel te installeren. Deze spiegels zijn verbonden met het internet en bieden verschillende functies, zoals het weergeven van de temperatuur of het afspelen van muziek. Ze maken ook verlichting op maat mogelijk, waardoor je badkamer er nog moderner uitziet. Slimme spiegels zijn er in verschillende maten en vormen, dus je vindt er zeker een die mooi in je badkamer past. Vaak heb je wel een hoger budget nodig om dit soort spiegels aan te schaffen, maar dit kan de aanvankelijke investering meer dan waard zijn.

Voeg verlichting met bewegingssensoren toe

Verder is het aan te raden om verlichting met bewegingssensoren toe te voegen aan je badkamer zodat het futuristischer wordt. Bewegingssensoren zijn een geweldige manier om de badkamer te verlichten als je binnenkomt en uit te schakelen als je weggaat. Dit type verlichting is energiezuinig omdat het op een minimaal aantal moment aan gaat, dus je kunt besparen op je elektriciteitsrekening terwijl je toch nog voldoende verlichting in je badkamer hebt. Je kunt kiezen uit verschillende soorten verlichting, zoals LED-strips of waterdichte douche verlichting in verschillende kleuren en helderheid niveaus.

Koop een Japans toilet

Tot slot zal je door middel van een Japans toilet een badkamer futuristisch kunnen maken. Een Japans toilet is een soort high-tech toilet met verschillende futuristische functies die het comfortabeler en efficiënter maken om te gebruiken. Deze functies omvatten een verwarmde toiletbril, het automatisch spoelen van water, een luchtdroger, geurverdrijvers en een ingebouwd bidet. Al deze kenmerken zorgen samen voor een futuristische badkamer ervaring die zowel comfortabel als efficiënt is.

Foto van Sidekix Media op Unsplash

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *