10 x comfortabele stoelen

10 x comfortabele stoelen

Aan tafel brengen wij veel tijd door. De kinderen zitten vaak op de bank voor de tv waardoor ik vaak aan de tafel zit. Ik werk ook aan de eettafel dus ik wil daar wel graag comfortable stoelen aan hebben staan. Daarbij komen er vaak vrienden eten en houden we van lang natafelen. Allemaal redenen dus om goede eetkamerstoelen te hebben.

Mijn top tien eetkamerstoelen:

1. Een stoel welke je veel in eetcafes ziet staan. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren waardoor hij bij elk interieur past.
eetstoel marcel

2. Deze stoel past goed bij mijn nieuwe interieur. Ik heb nu heel veel blauw en grijs. Als tegen kleur wil ik gaan werken met de kleur geel. Zo komt er een kunstwerk en een kleed waarin geel verwerkt is. En het zou ook erg leuk zijn om aan de eettafel gele stoelen neer te zetten.

3. Een plastic stoel is altijd makkelijk als je kinderen hebt. De mijne kunnen nog al eens knoeien en dan het liefst met hagelslag. Niet echt fijn als je stoffen stoelen hebt. Daarom is plastic misschien toch makkelijker als je nog kleine kinderen hebt.

4. Makkelijk in onderhoud en ook nog mooi van design

5. Hou je niet van plastic en heb je liever iets meer duurzaams dan kan je gaan voor hout.

6. En er zijn zelfs houten stoelen verkrijgbaar met een buisframe

7. Hou je meer van een retro stijl dan zijn er deze klassieke houten eetkamerstoelen in een nieuw jasje. Net als vroeger in blank eiken.

8. Wil je net iets meer luxe dan zijn er ook fauteuils met wieltjes. Dit vind ik persoonlijk echt goede stoelen om lang in te kunnen zitten.

9. Hou je meer van een iets moderne versie op wielen dan kan je gaan voor de Milano. Hij is in verschillende kleuren verkrijgbaar.

10. En mijn persoonlijke favoriet is deze stoel. Een stoel met een stoer uiterlijk.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *