Zomerse interieur inrichting

Zomerse interieur inrichting van Riverdale

Nu de winter weer is gaan liggen zou je met al die zon zin krijgen in de zomer, zeker met deze zomerse interieur inrichting. Genieten met vrienden aan lange eettafels terwijl de kinderen heerlijk vrij door de tuin rennen. Zwoele zomeravonden waarbij de barbecue maar weer lang mag branden terwijl je gasten genieten van een heerlijk glas wijn.

Riverdale brengt dit voorjaar/ deze zomer een grote roze collectie uit. Grote en kleine lichtroze lantaarns, mooie glazen stolpen en kleine voorraadpotjes ideaal om buiten je eten in te bewaren en ze af te dekken voor insecten.

Ook voor de koffie en theeliefhebbers brengt Riverdale dit voorjaar weer een mooi servies op de markt. De ronde theedoos kan na eigen wens gevuld worden met theezakjes, lekkere bonbons of andere lekkernijen. En als je ook de grote glazen voorraadpotten erbij op tafel zet kan je genieten van nog meer snoepjes en koekjes.

Alles bij elkaar gecombineerd kan je vele festiviteiten bedenken (verjaardagen, tuinfeest, zomerfeest, barbecuefeest, buurtfeest, high tea met vriendinnen, kinderfeestje en nog veel meer) om met de hele familie of met vrienden samen te komen. Aan je lange houten tuintafel omringt met simpele houten stoelen kan je door de heerlijke kussen genieten van het mooie weer.

In het filmpje kan je leuk zien hoe de foto tot stand gekomen zijn. En voor iedereen die dol is op Frankrijk kan je in dit filmpje alvast weer een beetje genieten van de mooie franse landschappen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.