‘Zomers grijs’

Ik heb me deze keer laten inspireren door het weer. In eerste instantie kreeg deze blog de naam ‘hemels blauw en zonnig geel’, maar naar aanleiding van het behoorlijk wisselvallige seizoen is het ‘zomers grijs’ geworden! Saai, negatief en somber? Nee integendeel, grijs kan je interieur kleuren door de combinatie van eerlijke, krachtige materialen en texturen!! En als je een duwtje in de rug nodig hebt laat je je op weg helpen door humoristische uitspraken of teksten.

zomers grijs

www.mwah.nl

grijze pads

www.servicolor.com

grijze tegels
www.foamfabrics.eu

grijze stoelen

www.fashionscene.nl 

Vilten panelen tegen de wand dragen bij tot een betere akoestiek. Ze kunnen decoratief geplaatst worden tegen de muur in verschillende grijstonen of afwerkingen. Ook kunnen ze dienen als prikborden om je leukste foto’s op te bevestigen. Vilt heeft een hoge aaibaarheidsfactor en past in vrijwel ieder interieur.
Metalen meubels of accessoires zijn neutraal en kun je mixen met iedere interieurstijl. In industriële interieurs komen ze echt volledig tot hun recht en geven ze de ruimte een stoere en hedendaagse uitstraling.

moodboard

www.blog.skonahem.com

Wanneer je verschillende grijzen toepast in je interieur kun je eindeloos variëren in tonen en texturen. Zink, beton, textiel en papier zijn perfect combineerbaar en ondanks de diversiteit aan materiaal behoud je een rustig resultaat.
plantjes cement

www.diyhoms.blogspot.ro

plantjes kopjes

www.spaaz.de

Beton blijft een mooi materiaal en op zoveel verschillende wijzen toepasbaar. Decoratief en humoristisch toe te passen omdat het gegoten kan worden in bijna iedere gewenste vorm. Maar meestal toegepast vanwege de strakke en tijdloze uitstraling in zowel interieurs als exterieurs.

grijze badkamer

www.mxliving.de

zomers grijs grijs sfeerhoekje

Pomax wapper Antwerpen www.pomax.com

tafel

www.crdecoration.com

grijs tafeltje

www.decofeelings.nl 

tuinbank cement

www.woohome.com

tuin cement

www.freshideen.com
Ik wens iedereen een zomer vol kleur! Bianca Janssen, Klein Detail
www.kleindetail.com
www.facebook.com/kleindetailbvba

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *