Zoek de droogte in de hoogte

Zoek de droogte in de hoogte

 Spanje heeft mijn hart gestolen…De taal, het eten met een glaasje Spaanse Vino, de zalige warmte en de baaitjes met idyllische strandjes. Slimme en verrassende ideeën kwam ik ook hier tegen in onze schitterende Spaanse Casa.

Zoek de droogte in de hoogte

 

Hoe handig is een washok met droogrek op hoogte. Opgehangen boven het blad van de wasmachine. Door de zon heb ik hier geen gebruik van gemaakt. Voordat je je schone was buiten hebt opgehangen, is het bijna al weer droog.

Door middel van de touwtjes haal je de stokken naar beneden, de was erop en hopla weer omhoog. Dat noem ik nog eens slim gebruik van de ruimte.

Ik ben er nog niet achter waar je dit in Nederland kan kopen. Voor wie weet waar je het kan verkrijgen, laat het mij weten.

Salud! Adiós amigos

Naamloos2

Voor meer praktijkvoorbeelden van iREDESIGN kun je kijken op onderstaande websites. Hulp nodig bij jouw interieur, stel je vraag per mail of op Facebook.

www.iREDESIGN.nl

www.facebook.com/iREDESIGN.nl

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *