Zen je hal inrichten

Op pinterest kwam ik de foto van de Boeddha tegen en deze inspirerende mij meteen. Ik vind het echt een prachtig foto om te laten vergroten en in een mooie lijst of als canvas op te hangen in bijvoorbeeld de hal. Ik vind het een poster welke je een warm en welkom gevoel geeft.

Zen in de hal

1. Deze foto kwam ik op Pinterest tegen, helaas is er geen website waar de foto naar door linkt.

2. In de grote vaas is het erg leuk om een mooie tak neer te zetten, je zou kunnen kiezen voor een bloesemtak.

3. Een mooie kleur welke je voor het meubel of de muur kan gebruiken is oud roze.

4. Natuurlijk mag een deurmat niet ontbreken in je zen hal. Een traditionele zwarte past niet in de zen stijl dus ik heb gekozen voor deze ijzeren. Ook het patroon vind ik erg bij zen passen. Het patroon van een levensboom vol takken.

5. Naast de tak in de grote vaas zou je op het kastje ook een prachtige orchidee kunnen neerzetten. Een enorme sterke plant die tegen een stootje kan en zelfs als je haar “verwaarloost” je nog kan belonen met prachtige bloemen.

6. Manden zijn makkelijk voor elke ruimte. Manden zijn ideaal voor het opbergen van je spullen. Je sjaals, handschoenen en mutsen kan je in deze roze versie prima opbergen. En door haar deksel worden ze ook nog eens uit het zicht onttrokken.

7. Alleen voor de kleur al past hij perfect bij de foto, een diepgroene kleur welke het roze een boost geeft. De wijnfles zou je kunnen vullen maar ook zonder bloem staat het goed als accessoire.

8. Niet iedereen heeft ruimte in zijn hal voor een kastje maar mocht je dat wel hebben dan is deze een mooie toevoeging. Dit kastje kwam ik tegen op de site Tedesign en is helaas al verkocht maar het is een mooi voorbeeld. Dit soort kastje worden op marktplaats er veel aangeboden en vaak hoef je ze dan alleen nog zelf te schilderen.

9. In de hal mag een kapstok niet ontbreken. En tegenwoordig hoeft dat niet een groot log ding te zijn waar allemaal haken naast elkaar aan zitten. Wees creatief en gebruik kapstok knoppen. Deze is pistache haak kan je op verschillende hoogtes hangen voor een verrassend effect.

10. En dan nog een aardigheidje voor in de hal, een spijkerpatroon. Een leuke tekst welke prima aansluit bij een relaxt leven. Wil of kan de tekst niet rechtstreeks in je muur maak hem dan op een houten plaat welke je nog kleur kan geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *