Zelf aan de slag voor de leukste en origineelste Kerstdecoraties

Zelf aan de slag voor de leukste en origineelste Kerstdecoraties

D(o) I(t) Y(ourself) met de Kerstster

Ruim driekwart van de Nederlandse huishoudens heeft inmiddels de traditionele Kerstboom alweer staan. Maar ben jij ook klaar voor een nieuwe, betaalbare en originele Kerstversiering? Doe het dan zelf! De Kerstster, in vele verschillende kleuren en maten, fleurt ieder interieur meteen op. Wij delen graag de leukste tips en tricks om met de Kerstster het huis op originele wijze te decoreren.  En vergeten een Kerstkaart te versturen? Daar helpen we ook graag bij!

kerst DIY

Kerststerrengordijn

Het is heel eenvoudig! Een decoratietak (of gewoon een mooie tak uit het bos), mini emmertjes gevuld met pastelkleurige mini-Kerststerren, waxinelichtjes in glazen windlichten, Kerstballen, mooi lint en andere decoratiematerialen (bijvoorbeeld uit de oude doos) – en binnen een mum van tijd heb je een prachtig gordijn van Kerststerren.  Kijk hier mee met Lodewijk Hoekstra hoe leuk en makkelijk het Kerststerrengordijn te maken is, maar laat je ook inspireren door de vele andere mogelijkheden die de Kerstster te bieden heeft: http://www.youtube.com/watch?v=ex0D8vukydY.

Kleine moeite, groot gebaar

Vergeten Kerstkaarten te versturen en geen zin om naar de winkel te gaan om nieuwe te halen? Ga dan naar http://www.fb.kerstster.info/ en maak met deze Facebook app persoonlijke Kerstster Kerstkaarten voor vrienden en familie. Doorloop een paar simpele stappen om een leuke foto, vrolijke Kerstgroet en persoonlijke boodschap als Kerstster e-card te versturen. Makkelijk en snel om te maken en superleuk om te ontvangen!   

Voor nog meer tips, tricks en mogelijkheden met deze stralende Kerstster, kijk op www.stars-for-europe.com en www.kerstster.info. Via onze Facebook pagina www.facebook.com/Kerstster en Twitter www.twitter.com/KerststerNL delen we regelmatig tips om het huis de gehele winter te laten stralen!

 

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *