Yvon Jaspers servies

Yvon Jaspers Servies

Yvon Jaspers was al enige tijd een bekende Nederlander maar door de presentatie van het bekende programma Boer zoekt vrouw werd ze echt net als het programma enorm populair.

Intratuin heeft een jaar geleden daar heel erg slim op ingespeeld door een hele servies en woonaccessoires lijn op te zetten samen met Yvon Jaspers en gekoppeld aan haar naam.

Deze lijn is echt enorm populair. De 1e lijn gelanceerd in 2012 was echt een lijn voor een landelijk interieur. En echt voor iedereen die hield van in eigen keuken een taart bakken en deze aan de grote eettafel met een kopje thee op te eten. In de 1e collectie zatten prachtige bakvormen en gezellig kopjes die perfect bij elkaar combineerde.

De recente lijn is de Kakelbont lijn. Deze is geheel anders dan de 1e. Werd er in de 1e lijn veel gewerkt met basis kleuren met als enige uitschieter rood wordt er bij de Kakelbont lijn gewerkt met een stormvloed aan kleurtjes. Het is dan ook echt een aanwinst voor je lente interieur. En erg leuk om te gebruiken in de komende periode’s als we hopelijk veel buiten kunnen eten. En als je de ontbijttafel dekt met dit servies is de dag al gelijk vrolijk begonnen.

Het servies van Yvon Jaspers is verkrijgbaar tegenwoordig niet makkelijk verkrijgbaar, ik kwam hem nog tegen bij Westwing en sommige items zijn te koop bij blokker.

Meer suggesties voor een mooi gedekte tafel:

Hoe kan ik mooi de tafel dekken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *