woonkamer inrichten

Woonkamer met lundia kast

Woonkamer met lundia kast

Voor ons interieur laten wij ons inspireren door de kleinste dingen. Zo kan een reliëf in een schors al een inspiratie zijn. We combineren modern met industrieel en af en toe een vleugje brocante.  We halen veel van onze meubelen van marktplaats en knappen deze op. Wel vinden we het belangrijk dat dit in evenwicht is.

Via marktplaats kopen we meubels met een verhaal erachter. Zo is onze salontafel uit Oost-Duitsland gebruikt in een fabriek. Dat zie je ook aan de sporen erop. Een kras hier en daar of verkleuringen: geen probleem. Het kinderbedje is van mij en mijn 3 zussen van vroeger. Op deze manier komt een huis en tot leven en heeft het een ziel. De bank is dan wel weer strak en modern om tegenwicht te bieden. Vooral grote meubels en weinig friemeltjes. Die komen juist weer terug in een motief zoals bijvoorbeeld van de sprei. Toch het lieflijke van bloemen.

Verder lees ik huisbladen zoals 101 woonideeen, Ariadne at home en VT wonen, kijk ik op Pinterest en op Welke.nl. Ik scheur hier de dingen uit die ik leuk vind en houd een “moodboekje” bij.  We houden van zelfgemaakte meubelen, hetzij door ons hetzij door een ander. Op dit moment staat ons huis te koop. We zijn op zoek naar een groter huis. Wanneer we gaan verhuizen krijgt onze dochter een bed van Quubi. Origineel, met liefde gemaakt en gezellig, anders dan anders en zeker geen Ikea. Hoe leuk Ikea ook soms kan zijn: iedereen heeft het in huis. Dat proberen we nu ook langzamerhand uit ons huis te werken. We willen onderscheidend zijn met respect voor de natuur: natuurlijke tinten, materialen en hergebruik van materialen. Ooit gaan we nog eens ons eigen huis bouwen…

Deze woning staat te koop: funda

Inspiratie/ Verkoopadressen:

Bank Hoogenboezem.nl 

Kast in de woonkamer Lundia.nl

Blauwe kast in de keuken Loods5.nl

Brocante- en antiekmarkten in Nederland, Belgie en Frankrijk

Alle foto’s van deze woning vindt je op http://www.interieurinspiratie.nl/stadse-woning-leiden/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *