wooninspiratie

Vandaag is …..

Wooninspiratie, Portugese tegel vloer

De meeste mensen die kiezen voor een “harde” vloer kiezen voor donkere tegels, laminaat, parket of zeil. Maar weinig mensen kiezen voor een vloer met kleur. Met deze wooninspiratie wil ik de mogelijkheid laten zien van een portugese tegelvloer. Met een portugese tegelvloer heb je de keuze uit diverse stijlen, motieven, prents en kleuren. 

Juist in de keuken of badkamer is het zo leuk om te werken met kleurrijke tegels. Een van mijn favoriete voorbeelden is deze blauwe vloer. Een mooie combinatie van lichtblauw en ecru tinten. Ideaal te combineren met houten items. Het voordeel van een tegelvloer in deze “natte” ruimtes is natuurlijk het schoonmaak gemak.

Bovenstaande vloer kan je overigens ook gebruiken in je woonkamer. Met een grijze bank, een mooie steigerhouten tafel en comfortabele eetkamerstoelen heb je zo een sfeervolle huiskamer. En voor de creatievelingen onder ons, wat dacht je van een houten vloer waarin een tapijt van mooie tegels gelegd wordt.

De vloer wordt wel al veel toegepast in de hal. Door een mooi motief neer te leggen in je hal wordt iedereen met een warm gevoel verwelkomt.

En natuurlijk kan een portugese tegel vloer ook in de slaapkamer. Een hemelbed er op, prachtige witte gordijnen voor de ramen en jij waant je elke dag op vakantie in Griekenland.

http://www.floorz.nl/

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *