Wonen Landelijke Stijl

Wonen Landelijke Stijl

Persbericht
Najaarseditie Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten in Jaarbeurs Utrecht
18, 19 en 20 oktober 2013 – Jaarbeurs Utrecht

Nieuwe editie
De succesvolle editie van de beurs in maart leidt tot een grote vraag onder exposanten naar eenzelfde landelijke consumentenbeurs in het najaar. Uit onderzoek blijkt namelijk dat zowel in het voorjaar als in het najaar consumenten hun (ver)bouwplannen willen concretiseren. Om deze reden komt de beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten in oktober dan ook met een nieuwe Najaarseditie, georganiseerd in de Jaarbeurs Utrecht.

Interieurpaviljoen
Dit najaar wordt er een groots Interieurpaviljoen geïntroduceerd, waarbij de organisatie inspeelt op de diversiteit en wensen van de verschillende jaargetijden. Het interieurpaviljoen wordt opgezet in samenwerking met media uitgeverij EPN, waarbij twee grote consumentenmagazines, Wonen Landelijke Stijl & Stijlvol Wonen, de basis zullen vormen. Er zullen compleet ingerichte kamers worden getoond, waarbij de totaal verschillende woonstijlen van de magazines worden vertegenwoordigd. Hiermee speelt de beurs tevens in op de vraag vanuit bezoekers naar meer interieur en meubilair.

Vereniging Eigen Huis
Na een aantal jaren als mediapartner te hebben deelgenomen aan de landelijke (ver)bouwbeurs, breidt de samenwerking zich deze editie verder uit. Vereniging Eigen Huis participeert nu als volledige partner en zal op hun eigen stand de bezoekers te woord staan. Volgens de beursorganisatie een logische stap, iedere beurs is er namelijk vraag naar de aanwezigheid van deze belangenvereniging.

Meer informatie over de beurs is te vinden op www.realiseerjedroomhuis.nl

Openingstijden:

Vrijdag  18 t/m zondag 20 oktober 2013 van 10.00 tot 17.00 uur

Toegangsprijs: € 15,– p.p. Koop uw kaarten (vanaf augustus) in de online voorverkoop tegen een gereduceerd tarief van €11,50 p.p. Kinderen tot 15 jaar gratis entree.

Tijdens de beurs is er gratis kinderopvang aanwezig.

Win gratis kaarten:

Wij mogen onder onze bezoekers 5 x 2 vrijkaarten weggeven. Ben jij van plan te gaan verbouwen? Op zoek naar een nieuwe badkamer? Wordt het nu eindelijk tijd voor die nieuwe keuken? Wil je de woontrends van dichtbij bekijken? Of zoek je leuke ideeën voor je huis inrichten? Geef dan onder dit artikel een reactie. Wij zullen medio half september de winnaar kiezen.

14

8 thoughts on “Wonen Landelijke Stijl

  1. Mijn hele huis staat op zijn kop want ik woon te klein en ik heb een chronisch kasttekort. Dus ik zoek nu nog steeds naar mooie oplossingen voor mijn keuken en mijn slaapkamer. Ik kan wel wat inspiratie en tips gebruiken en wil wel graag naar die beurs toe. 😀

  2. Omdat één ruimte in huis – met het mooiste licht – nog geen duidelijke bestemming heeft en ik al tijden op zoek ben naar inspiratie om ‘m om te toveren tot een bijzonder plekje en te laten voelen als ‘thuis’. Zin om al het moois op de beurs te bewonderen!

  3. Zolder sfeervolle multifunctionele ruimte maken van slaap, relax, was, kast en opbergruimte.. Met handicap van naar binnen opengaande ramen en de ene helft van de ruimte heeft plavuizen ( in beton gelegd grrrrrrr ;-( ) en de andere helft laminaat op beton… #professioneleideeënnodig !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *