Welke kleur gebruiken in de slaapkamer? Rood

Wil je eens een andere kleur in je slaapkamer maar je twijfelt met welke kleur je je slaapkamer wilt inrichten kijk dan eens wat rood kan doen voor je slaapkamer.

Rode slaapkamer inrichten

Rood is niet de 1e kleur waar je aan denkt bij het inrichten van je slaapkamer. Rood is toch een kleur die we snel te heftig vinden. Van rood in de verkeerde kleur kan men zelfs agressief worden. Daarom moet je kiezen voor de juiste kleurstelling. Rood in de juiste kleurstelling kan juist heel erg warm zijn. En zeker als je hem combineert met de juiste tegen kleur kan je een fantastische rode slaapkamer maken.

histor rode slaapkamer

Bron: Histor

flexa rode slaapkamer

Bron: Flexa

Rode wanden

Heb jij zoveel lef om een gehele muur te verven of te behangen in een rood tint? Op deze manier komt rood echt op je af en zorg je voor een warme kamer. Je kan de kamer dan verder aankleden met neutrale tinten. Laat het rood nog wel terugkomen in een lamp of voor de echte kleurliefhebbers onder ons in de vloer.

Rood behang:

Leuke rode accessoires zijn te koop bij Fonq, Bol.com, Woononline, VT wonen, Home 24 en de Bijenkorf

Rode kleuraccenten

Zou je wel rood in je slaapkamer willen maar durf je niet meteen voor een rode wand te gaan dan kan je kiezen voor rode kleuraccenten. Je kan kiezen voor rode lampen maar vooral in het beddengoed kan je zeker slagen voor een mooie rode overtrek.

De leukste rode dekbedovertrekken vind je o.a. bij Dekbed-discounter, Dekbeddengoed, Dekbedovertrekshop en Beterbed

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *