vloerkleed maken

Zelfmaken vloerkleed

Vloerkleed maken

In de winter is het wel lekker om je voeten te beschermen tegen de koude vloer.  Nu kan je natuurlijk pantoffels aandoen maar een vloerkleed brengt veel meer sfeer in je winterse interieur. Nu is het haken erg in dus zie je op internet vele gehaakte kleden verschijnen maar je kan ook op een andere wijze een vloerkleed maken.

In de Ariadne at Home stond een tijdje geleden de werkomschrijving van dit vloerkleed, een vloerkleed uitgevoerd in vilt. Uitvoerbaar in verschillende kleuren en voor verschillende ruimtes. Met een stuk vilt en dit patroon heb je zo je eigen vloerkleed gemaakt.

 

woon ideeen

 

En doordat je hem zelf maakt kan je hem ook aanpassen aan elke formaat wat je wenst. Super groot onder je bank en salontafel in de woonkamer of schattig klein voor in de badkamer of hal. Ook erg leuk om dit patroon te gebruiken voor  placemats of een leuke tafelloper.

Werk wel met scherp materiaal omdat anders je kleed rafelig wordt en dat zou zonde van je tijd zijn.

En natuurlijk zijn wij altijd benieuwd naar het resultaat, toon dus jouw zelfgemaakte vloerkleed op deze site. En wie weet heb jij nog een goede tip voor het uitwerken van dit vloerkleed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *