Verkoopstyling is belangrijk bij het verkopen van je woning

Verkoopstyling

Je “nieuwe” huis al helemaal ingericht, maar je eigen huis nog niet verkocht?

Wat is het toch leuk om een nieuw huis weer helemaal opnieuw in te richten. In gedachten zie je het al helemaal voor je….

Maar een klein probleem je huis moet eerst nog worden verkocht.

verkoopstyling

Naar mijn idee is het zaak je weer te richten op de verkoop van je eigen huis. Wat kan je er zelf aan doen om jouw huis goed te presenteren op het internet? Stel jezelf de vraag waarom werd ik ook alweer verliefd op mijn huis. Dat is de sleutel tot succes. Het gevoel wat een huis geeft is meestal de doorslag om tot een aankoop over te gaan.

Probeer ook eens objectief te kijken, hoe ziet jouw huis er nu uit? Ziet het er uit dat het nu echt te klein is geworden en dat jullie heel nodig een groter huis moeten aanschaffen? Als je toch van plan bent te verhuizen zou je ook nu alvast alles weer eens kunnen uitzoeken en vooral opruimen. Stop weer een beetje liefde en aandacht in je huis. Zorg dat het er weer verzorgd en opgeruimd bij staat.

plattegrond verkoopstyling

De eerste indruk is namelijk bepalend voor een eventuele bezichtiging. Met professionele foto’s en plattegronden krijgen bezoekers een beter inzicht in de indeling van de woning. Hierdoor wordt de kans op een snelle verkoop vergroot.

Ik nodig je uit om eens een kijkje te nemen op onderstaande websites.

www.GoedVerkocht.com

www.Facebook.com/GoedVerkocht

Hartelijke groet,

Charlotte Onvlee

iREDESIGN_logo_

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *