Babykamer tweeling

Tweeling babykamer voor meisjes

Ze zijn er niet veel maar wij hebben een tweeling babykamer voor meisjes op onze siteIdeeen voor tweelingkamers zijn moeilijk te vinden op internet. Deze babykamer is speciaal voor kleine meisjes. Met twee prachtige ledikantjes versierd met 2 klamboes heb je een mooi uitgangspunt voor je tweeling babykamer.

Deze babykamer heeft men gewerkt met prachtig roze hartjes behang. Eigenlijk geeft dit behang al zoveel stijl aan de babykamer dat er niet veel meer nodig is. Toch is de kamer nog extra opgeleukt met een leuke muursticker met daarop een schattig gedichtje van slaap kindje slaap.

Voor een babykamer zoals deze zijn er ook vele leuke babykamer accessoires verkrijgbaar. Zoals de funky box met hartjes of een mooie hartjes mobiel. Of wat dacht je van een leuke roze memobord met hartjes stof voor boven de commode waar je leuke foto’s aan vast kan maken.

Tweeling babykamer

Wil je je tweeling niet in aparte bedjes laten slapen als ze net geboren zijn, er zijn ook speciale bedjes en boxen voor een tweeling verkrijgbaar waarbij de de 1e maanden heerlijk nog samen kunnen vertoeven.

Babykamer ideeen

Heb jij ook een leuke babykamer? Wie weet wel een voor een tweeling babykamer? Als je deze babykamer met ons wilt delen kan je je foto’s mailen naar [email protected] . Als bedankje zenden wij je een mooie goodiebag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *