Tuinmeubelen

Tuinmeubelen

De winter begint hopelijk zijn op einde te lopen. Tijd om lekker op een fijne tuinstoel buiten te gaan zitten. Het is echter niet altijd even makkelijk om tuinmeubelen te vinden die precies bieden wat u zoekt. Daarom zullen in dit artikel een aantal tips worden gegeven om de zoektocht te vergemakkelijken.

Let op het materiaal.  Hout zorgt bijvoorbeeld voor een klassieke uitstraling, maar te veel neerslag kan er voor zorgen dat het materiaal door de tijd heen minder mooi wordt. Aluminium kan wat dat betreft langer meegaan en is makkelijk te reinigen. Natuurlijk is het wel van uw persoonlijke smaak afhankelijk wat u mooier vindt.

Het is daarom altijd een goed idee om een keer in een showroom te gaan kijken. Het is altijd prettig om materialen aan te raken en ze ‘live’ goed te bekijken. Zo heeft bijvoorbeeld de firma van de Garde tuinmeubelen een uitgebreide showroom, waar het complete assortiment te aanschouwen is.

Eerlijk is eerlijk, prijs is natuurlijk ook belangrijk. Daarom kan het nooit kwaad om als u eenmaal heeft gevonden wat u zocht, eens een keer op internet te kijken waar de meubelen het goedkoopste zijn te halen. Zo kunnen een paar klikken van de muis al behoorlijk goedkopere tuinmeubels opleveren. Veel bedrijven bieden tegenwoordig aan om de tuinmeubels gratis te bezorgen, dus dat bespaart u een hoop gedoe bij het vervoer.

Nu het trouwens nog steeds niet echt warm is, kunt u er ook voor kiezen om uw (overdekte) terras te verwarmen. Er zijn verschillende opties om dit te doen. Op dit moment is het een goedkope optie om te kiezen voor pelletkachel, waarbij er samengeperst houtafval in de vorm van staafjes wordt verbrand. Dit type kachel heeft op dit moment het hoogste rendement, maar andere vormen van verwarming kunnen uiteraard het terras ook prima verwarmen.

Kortom, als u binnenkort op zoek gaat naar geschikte tuinmeubelen, let dan op materiaal, uw eigen smaak en natuurlijk prijs. Nu het nog steeds koud is, kan een pelletkachel of houtkachel voor wat verlichting zorgen. Op de zon hoeven we namelijk voorlopig nog even niet rekenen…

pelletkachel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *