Vandaag is …..

Tuininspiratie: Tuinstoel mulitfunctioneel

Soms kom je op een site iets tegen wat je eigenlijk uit zijn oorspronkelijk gebruik wilt halen zo ook met deze tuinstoel.

Ik kwam ze tegen op een site voor tuinmeubelen maar ik zou ze aan mijn eettafel neerzetten. Met drie kinderen waarvan de inhoud van hun brood vaker op de stoel dan in hun mond terecht komt zijn plastic stoelen erg makkelijk. Als er dan geknoeid wordt is dat met een simpel doekje zo opgelost. Naast dat de stoer bij ons in huis erg functioneel zou zijn heeft deze stoel ook nog een een stoere uitstraling. Erg goed te combineren met een mooie houten tafel en industriële woonaccessoires. tuininspiratie

 

Oosting tuinmeubelen

Het voordeel van een meubel uit zijn eigen functie halen is dat je hem op meerdere manieren kan gebruiken. Als je de stoel binnen zat bent kan je hem verplaatsen naar buiten. Vaak heb je buiten een andere stijl tafel staan en maak je gebruik van andere accessoires waardoor je met de stoel een nieuwe sfeer creëert.

Zijn er items, woonaccessoires of meubels in jouw woning die je uit zijn eigen functionaliteit hebt gehaald? Is jouw tv meubel eigen een babycommode? Of is jouw babycommode eigen een ouderwets karretje wat vroeger in de keuken gebruikt werd? En wat dacht je van een etagere als verzamelpunt voor je parfums? Hoe creatief ben jij?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *