Trendy tip: hangmatten

Trendy tip: hangmatten

Ontspannen in de tuin of woonkamer

Ontspannen is wel zo belangrijk, zeker na een lange en drukke werkdag. Daarnaast is het erg rustgevend en kunt u even aan iets anders denken of juist aan helemaal niets. Dat klinkt aangenaam, toch? Het kan echter nog aangenamer, met een hangmat! Nu de zon weer een beetje begint te schijnen, kan het ontspannen in een hangmat straks ook weer lekker in de tuin of het balkon.

Hangmat in de woonkamer of slaapkamer

In Nederland werkt het weer helaas niet altijd mee, waardoor het soms slecht weer is of een beetje frisjes om buiten te ontspannen in uw hangmat. Wilt u echter toch blijven relaxen in uw hangmat? Dan is het voor u een goed idee om de hangmat binnen op te hangen. Denk hierbij aan de woon- en/of slaapkamer.

hangmat-binnen-dehangmat

Een hangmat is erg trendy en uniek, zeker binnenshuis, waarmee u ook nog eens indruk maakt op al uw bezoek. Het bevestigen van de hangmat kan tussen twee muren van uw woon- of slaapkamer.

Hierbij moet wel opgelet worden dat de muren genoeg afstand hebben. U wilt immers niet op de harde grond liggen, maar lekker rondhangen en zich zo vrij voelen als een vogel. Bij een grote afstand tussen de twee muren, is het altijd mogelijk de hangmat te verlengen met verschillende soorten bevestigingsmaterialen. Denk hierbij aan karabijnhaken, kettingen of touwen. De hangmat moet ongeveer 40 centimeter boven de grond hangen. Zo kunt u optimaal genieten.

Wilt u de hangmat opbergen? U kunt deze aan één haak ophangen, waardoor de hangmat langs de muur hangt, maar u kunt de hangmat ook oprollen en deze in het bijgeleverde zakje opbergen. Dat is handig als u klaar bent met genieten van uw hangmat.

Hangmat in de tuin

Nu de lente weer in zicht komt en ook het warme zonnetje wat meer gaat schijnen, is het ook een erg leuk idee om uw hangmat buiten op te hangen. Zo kunt u weer lekker bijkleuren en genieten van het zonnetje. U kunt uw hangmat op verschillende manieren ophangen, bijvoorbeeld met verschillende soorten bevestigingsmateriaal.  Er zijn ook verschillende ophangsets verkrijgbaar, waar in alle benodigde materialen zitten om uw hangmat te bevestigen. Met behulp van deze ophangsets kunt u uw hangmat bijvoorbeeld ophangen tussen twee muren of bomen. Lukt dit niet of heeft u dit liever niet? Een hangmat kan ook eenvoudig worden bevestigd in een hangmatstandaard. Deze zijn in verschillende maten en materialen verkrijgbaar, waaronder hout en gepoedercoat staal. Er is voor elke hangmat een passende standaard die ook binnen uw interieur past.

hangmat-buiten-dehangmat

Lekker ontspannen, buiten of binnen, in uw hangmat! Heeft u al geprobeerd de hangmat binnen op te hangen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *