Tienerkamer inrichten

Tienerkamer inrichten

Elke leeftijd heeft zijn eigen eisen aan een slaapkamer. Een baby wil een kamer waar hij rust heeft, een kleuter wil een kamer waar hij kan spelen en een tiener wil een kamer waar hij kan chillen.

In onze top tien heeft we met dat chillen zeker rekening gehouden.
Tienerkamer inrichten

 

 

1. Een tiener moet veel huiswerk maken, vaak niet echt een favoriete bezigheid. Misschien kan deze poster van Einstein inspirerend werken. Deze poster komt uit de collectie van Oh My Home. Een nieuwe website vol prachtige ontworpen posters voor zowel de woonkamer, de slaapkamer als de kinderkamer.

 2. Dit dekbedovertrek zorgt voor veel kleur in de tienerkamer. Het voordeel van dit dekbedovertrek is dat je met de accessoires alle kanten op kan. In de overtrek zit veel kleur dus welke kleur je nu op de wand doet, het combineert altijd.

3. Een stoer eenpersoonsbed zorgt voor de nachtelijke rust. Rus is belangrijk voor een tiener. Men maakt veel mee en moet veel leren. Veel tieners hebben dan ook slaapproblemen wat weer resulteert in leerproblemen. Zorg dus voor een goed bed.

4. Een bed in een tienerkamer is er niet alleen om in te slapen. Het bed is een hangplaats, een bank waar ze met al hun vrienden op chillen en relaxen. Veel kussens op het bed mogen daarom dan ook niet ontbreken.

5. Wil je een opgeruimd bureau dan is deze bijzondere bureau organizer een goed uitgangspunt. Met de hand gemaakt en daarom maar in een kleine oplage beschikbaar.

6. Tv kijken samen met de ouders beneden in de huiskamer is er als tiener vaak niet meer bij. Je wilt op je eigen kamer met je vrienden kijken naar series die jullie leuk vinden. Een eigen tv meubel mag dan ook niet ontbreken.

7. Chillen en relaxen wil je op je tienerkamer. Bij een tienerkamer inrichten moet je dus rekening houden met veel hangplekken. Het bed is er een maar een paar zitzakken zorgen voor nog meer plaats om te chillen.

8. Helaas soms zou er toch echt huiswerk gemaakt moeten worden. Met dit bureau van Piet Hein Eek zou het misschien iets leuker worden. gemaakt van sloophout dus ook nog eens erg duurzaam, iets waar veel tieners zich tegenwoordig mee bezig houden.

9. Tieners willen geen ouders, broertjes of zusjes op hun kamer. Een tienerkamer is een domein voor geheimen, het ontdekken van het leven. Deze muursticker met de tekst Keep Out geeft weer wat de gemiddelde tiener denkt als iemand ongeoorloofd op zijn/haar kamer komt.

10. Voor de wekker (zover een tiener hier überhaupt naar luistert 🙂 ), het mobieltje en de tijdschriften biedt dit moderne nachtkastje welke je aan de wand kan hangen een uitkomst. Veel tieners slapen met hun mobiel onder hun kussen. Ze willen niets missen van alles wat er op social media zich afspeelt. Leer je tiener om in ieder geval zijn mobiel iets van zich af te leggen. Dit stoere nachtkastje is een prima plek om dit soort items te bewaren.

Meer wooninspiratie voor een tienerkamer in huis inrichten:

Beddengoed tienerkamer

De slaapkamer van een diva

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *