Vandaag is …..

Tekst poster

Ik ben dol op prents. Ik vind het echt een leuke wijze om met muurdecoratie je interieur op te vrolijken. In onze woonkamer heb ik achter onze bank een Ribba plank van Ikea waarop ik diverse posters en kaarten met inspirerende teksten plaats.

In mijn kantoor heb ik diverse prents en posters hangen. Bij mij is werkt het echt inspirerend om mooie teksten naast mijn bureau te hebben. Via twitter kwam ik deze webwinkel tegen, mooi assortiment en betaalbaar.

Do small things with great love

Poster met tekst

Echt een trend van dit moment zijn de posters met tekst. Er zijn hier erg veel aanbieders voor o.a. dus Paqhuis waar de posters op de foto vandaan komen. Maar ook in kleur zijn er veel poster verkrijgbaar met teksten die je een goed gevoel geven of je dagelijks inspireren. En natuurlijk hoeven het niet hele posters te zijn die je inspireren, ook kaarten met een hartverwarmende of stimulerde tekst kunnen in een groep aan de muur een bijzonder effect aan je interieur inrichting geven.

Goedkope muurdecoratie

Het leuke aan posters met tekst is dat je hiermee redelijk goedkoop je huis kan inrichten. Haal bij Ikea of Xenos een paar mooie lijsten en ga op internet op zoek naar een paar mooie poster met een tekst die jouw op het lijf geschreven is. Een ingelijste poster met een mooie tekst is ook een bijzonder leuk cadeau om aan iemand te geven die net dat duwtje in de rug nodig heeft of wel wat positieve energie kan gebruiken.

Verkrijgbaar bij Paqhuis

Meer prents en posters: Zilverblauw , Studio Formo of Roze wonen

1 thought on “Vandaag is …..

  1. Leuk om terug te lezen. Wij van tekstposter.nl hebben ook leuke tekstposters in verschillende stijlen en categorieën. Kinderkamer posters, feelgood posters tot aan botanische posters.

    gr Tekstposter.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *