Tekst op canvas

Tekst op canvas

Wat is het weer een ongelofelijk bijzonder jaar geweest! Toen ik met Tekst op canvas begon, had ik niet kunnen bedenken dat ik zulke bijzondere dingen zou gaan maken.  De aanvragen die ik krijg verwonderen me steeds en het is dan geweldig om vervolgens de aanvrager weer te verbazen met een mooi ontwerp.

Wat doet Tekst op canvas? Ik ontwerp canvasdoeken, geheel volgens de wensen van de klant.  Dus qua kleur, stijl, tekst, formaat etc. En dan krijg je dus hele bijzondere aanvragen. Zo zijn er dit jaar weer diverse huwelijksaanzoeken op canvas gezet, geboortegedichtjes, liefdesverklaring, maar ook mooie teksten die herinneren aan degene die er niet meer zijn. Erg bijzonder om te doen, want de dankbaarheid voor het uiteindelijke resultaat is vaak groot.

Een paar hele bijzondere aanvragen dit jaar:

  • Het eerste contact tussen 2 geliefden via Facebook, dus daadwerkelijk de eerste berichten die ze naar elkaar stuurden.
  • Een foto van hand met verlovingsring met daarover de tekst van het huwelijksaanzoek..
  • Een bijzonder gedichtje voor een overleden kindje.
  • Een cadeau van kinderen aan hun ouders met allemaal teksten die betrekking hadden op gebeurtenissen van het afgelopen jaar.

En zo kan ik nog wel even doorgaan! Je kunt je dus voorstellen dat ik regelmatig met een lach en een traan aan de slag ga om een mooi ontwerp te maken. Ik hoop in 2014 ook weer hele mooie ontwerpen te mogen maken!

Wil jij een eigen tekst op canvas? Neem dan gerust contact op via cindy@tekstopcanvas.nl, ik maak graag een vrijblijvend ontwerp voor je. En heb je zelf geen inspiratie, neem dan eens een kijkje in mijn portfolio.

www.tekstopcanvas.nl

muurdecoratie babykamer

 

Friese tekst

 

CIMG3366

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *