Stoere jongenskamer

Stoere jongenskamer

Deze stoere jongenskamer is gemaakt door Martha Visser van de website Pink en Green. Zij heeft met weinig budget een te gekke kamer gemaakt voor haar zoon.

Hoe is de kamer tot stand gekomen? Het oude Tomado boekenrek heb ze op de kop getikt voor € 15,- en het medicijnkastje er onder was €2,- de gele staak heeft haar man gejut en de radiator bekleding is van simpele latten gemaakt! Leuk detail, de vloer is onze hergebruikte huiskamervloer!!

Het bureautje kostte € 15,-. Als je marktplaats een beetje in de gaten houdt moet jou dit zeker ook lukken. Er zijn veel van dit soort bureautjes te koop. Een likje verf en hij is aangepast aan jouw smaak.

Naast het bureau een een oude noodzender uit een nautische reddingscapsule. De man van Martha werkt als vrijwilliger bij de KNRM en zowel de prent boven op het Tomado kastje passen dus goed bij dit gezin en op deze stoere jongenskamer.

Poster komt uit de oude www.pinkandgreen.nl voorraad en is eco art van MIBO, mandjes hadden we al en daar gaan Nykle zijn nacht knuffels en pyjama in. Het gele medicijnkastje koste €2,- en de kussens van fiets binnenband zijn van Fan-tas-tisch.

Martha heeft met een laag budget een super gave kamer gecreerd. Zij heeft gewerkt met spullen die ze gevonden hebben of die eigenlijk een ander doel hebben maar die zij als accessoires gebruikt heeft. Want de prachtige gele auto zijn naast speelgoed ook echt een aanvulling in deze kamer.

Kan mij heel goed voorstellen dat de zoon van Martha met heel veel trots veel tijd op zijn kamer doorbrengt.

Meer foto’s:

stoere jongenskamer

stoere jongenskamer stoere jongenskamer stoere jongenskamer

 

About Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *