Sprookjes Babykamer

Sprookjes babykamer

Dol op de Efteling? Dol op sprookjes? Dan past deze kamer perfect bij.

Hoe leuk is deze schattige sprookjeskamer. Net alsof je in de Efteling waant.

De muur is versierd met een prachtige muursticker met daarop een spreuk over de grote paddenstoel. De sticker is weer verder versierd met gras wat men zelf geschilderd heeft. Daarover heen marcheren de kabouters. Wat een fantastische wanddecoratie in deze babykamer.

Het bedje is een retro bedje wat gevonden is bij de kringloopwinkel maar ook op marktplaats veelvuldig verkrijgbaar is. De rest van de kamer is aangekleed met leuke sprookjesachtige items. Zo kan je de kamer aankleden met paddestoelen. Wil je je babykamer inrichten met paddestoelen dan kan je bij winkels als Ik en Ik of De kleine Zebra zeker slagen. Er is een grote diversiteit aan paddestoelen items te koop. Van knijpspeeltje tot poef, van nachtlampje tot complete hanglamp.

Ook kan je er voor kiezen om een kleine groep aan schattige tuinkabouters in deze kamer te gebruiken. Je zou ze in een hoekje gezellig neer kunnen zetten maar ze kunnen ook op de vensterbank of plankje staan. Er zijn ook figuurlampen in de vorm van een kabouter beschikbaar welke de kamer zacht doen verlichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *