Een spiegel doet wonderen voor je interieur

Met een spiegel je woonkamer inrichten

Een simpele metamorfose voor € 100,-. Budget wonen

Een spiegel doet wonderen voor je interieur.

Er zijn een aantal items in het interieur die erg sfeerbepalend zijn. Dit zijn natuurlijk je bankstel, je meubels, je stoffering en je vloer. Maar er zijn er nog meer:

Zo kan onder andere een spiegel heel veel doen voor je interieur. Een grote spiegel kan namelijk naast sfeer, mede door zijn uiterlijk, ook je ruimte groter doen lijken.

Een spiegel boven je sidetable of dressoir is natuurlijk in eerste in stantie handig. Even nog snel kijken of je haar en make-up goed zitten voor dat je naar buiten gaat maar deze spiegel geeft ook je kamer een ruimtelijk effect. Doordat de spiegel de kamer nog een keer weergeeft lijkt je kamer groter. Daarbij wordt het licht weerkaatst wat ook meewerkt aan hoe groot de ruimte voor jou aanvoelt.

Heb je geen sidetable of dressoir dan kan je een grote spiegel ook op je eettafel of schouw zetten. Het effect is hier hetzelfde. Ook op deze plaats, de eettafel of schouw, zorgt de spiegel voor een vergroting van je ruimte.

Het leuke aan spiegels is dat ze er in zoveel stijlen zijn dat je er echt een zult vinden die bij je past. En vaak ook nog goedkoop, vandaar ook deze week in de rubriek voor € 100,- de spiegel.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *