solar einstein

Solar Einstein

Solar Einstein

De laatste tijd ben ik druk bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik kijk veel naar website’s als 365 dagen succesvol of omdenken.nl Sites welke positief in het leven staan. Elke dag krijg ik berichtjes van deze site via mijn mail of zie ik ze voorbij komen op mijn facebook pagina. Maar ik was eigenlijk op zoek naar iets wat mij ook naast mijn online bestaan zou wijzen op het principe eerst denken dan doen.

Nu heb ik al redelijk veel tekstposters in mijn interieur met opbeurende teksten maar ik wilde toch nog net iets anders. En zo kwam ik in mijn zoektocht terecht bij een inspirerend persoon. Een persoon die ook echt iets betekend heeft in de wereld. En nu wilde ik het ook weer niet te zwaar beladen maken maar ik kwam een erg vrolijke vriend tegen die mij bewust maakt dat je eerst moet denken voor dat je actie onderneemt. Nu ben ik niet echt impulsief maar het zou soms niet verkeerd zijn om toch over bepaalde dingen even na te denken.

En naast dat hij inspirerend werkt is hij ook nog eens erg grappig. De solar zorgt er voor dat het zonlicht Einstein opwekt om gezellig met zijn vingertje  tegen zijn hoofd te tikken.

Ik ben gevallen voor Einstein omdat ik hem als persoon zo lekker excentriek vindt maar vindt jij zo’n solar poppetjes wel leuk maar wil je liever iets anders dan is er bijvoorbeeld ook Koningin Elisabeht eventueel met bijbehorende corgi.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *