Slim inrichten tuin

Slim inrichten tuin

Een kleine tuin en nu… Zoveel wensen hoe gaat dat passen.

Ook al is je tuin een meerjarenplan en ga je niet alles tegelijk aanpakken, is het verstandig eerst een totaalplan te maken van de gehele tuin. Hierdoor kom je er later niet achter dat je iets beter ergens anders had kunnen plaatsen. Vaste elementen zijn later niet zomaar te verplaatsen. Naast het afwegen van de juiste keuze voor de invulling kan ook “omdenken” meer mogelijk maken.

tuinkast

Artist Impression tuinkast

Een voorbeeld van omdenken in de praktijk: Van een klant kwam de vraag, waar zou jij het tuinhuisje plaatsen? Mijn idee hierover was om in z’n geheel geen tuinhuisje te plaatsen, maar een bestaande muur te gebruiken als tuinkast. In een tuinhuisje heb je vaak dat deze in de loop van tijd steeds voller raakt. Waardoor je eerst spullen eruit moet halen om bij dat ene hoekje te komen. Met een tuinkast gebruik je de anders verloren inloop nu als terras en houd je alles uit het zicht en makkelijk bereikbaar. Door voor een andere oplossing te kiezen is er naast de grote eettafel nu ook ruimte voor een relaxte loungehoek in de zon.

tuin inrichten

Huidige situatie

Voor meer praktijkvoorbeelden van iREDESIGN kun je kijken op onderstaande websites. Hulp nodig bij het omdenken voor het inrichten van jouw huis of tuin, stel je vraag per mail of op Facebook.

www.iREDESIGN.nl

www.facebook.com/iREDESIGN.nl

iREDESIGN_logo_

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *