slim inrichten

Slim inrichten van 30m2 appartement in Brazilië

Slim inrichten van 30m2 appartement in Brazilië

Het inrichten van kleine ruimtes en woningen is uitgegroeid tot een van de constante punten deze dagen, als gevolg van ruimtetekort. Het is tóch wel een kunst om hier goed mee om te kunnen gaan. Dit appartement gelegen in Brazilië is een perfecte voorbeeld hiervan. BEP architects is hierin het grote brein. Hun creativiteit werd hierin goed getest, maar voor hen was het een leuke uitdaging om van dit appartement leefbaar te maken.

De indeling is op basis van de behoeften van de bewoners. Aan de ene kant moest een ruimte worden waarin het goed mogelijk is om familie en vrienden uit te nodigen om over de vloer te komen, maar aan de andere kant moest het ook een ruimte zijn waar je helemaal tot rust kan komen. Het moest dus ook een echte ‘thuis’ worden. Dat is tóch ook wel belangrijk.

Natuurlijk hebben de architecten gebruik gemaakt van creatieve oplossingen om in te spelen op de beperkte ruimte. Zo kan je het tweepersoonsbed volledig inklappen in de grote kast en kan je de dressoir ook helemaal omtoveren tot een eettafel. Handig! De spiegel in de woonkamer zorgt niet alleen voor een ruimtelijke uitstraling, het is ook een deur die leidt naar de badkamer.

Naar mijn mening is het resultaat zeer geslaagd! Wat vind jij?

Bron: Dailyhomedecorideas

Geschreven door Manfung van inrichting-huis

slim inrichten

the-plans___

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *